Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyekel batré Series > Batré Cylindrical-Kontak sareng Clips
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Batré Cylindrical-Kontak sareng Clips

Kategori produk tina Batré Cylindrical-Kontak sareng Clips, kami pabrik husus ti Cina, Panyekel Batré, Kontak Batré Cylindrical suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Clips Cylindrical R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Batré Cylindrical-Kontak sareng Clips suppliers

Kenop Batré Cylindrical Springs Clips Springs
Antenk nyayogikeun rupa-rupa kontak batré cylindrical dina sababaraha gaya ningkatna
Antenk nyiptakeun kontak, klip sareng sumber batré pikeun dianggo sareng kasus anu ngagaduhan komponén batréna, ogé pikeun PCB dipasang. Hubungan anu efektif ieu kos ngawenangkeun panahan batré dirancang pikeun leres dina alat bari ngajamin konektipitas listrik anu kuat sareng kontak batré sareng sumber kualitas luhur MPD. Antenk ngajantenkeun kontak sareng cinyusu kanggo dianggo sareng sadaya ukuran batré anu pang populerna, ogé sababaraha kontak umum pikeun dianggo sareng jinis sél anu sanés.

Batré Cylindrical Kontak Clips Springs Fitur
Sayogi dina permukaan-gunung, ngalangkungan liang, sareng pilihan ningkatna khusus
RoHS 2 patuh
Dipaké ditéang sareng batré AAAA, AAA, AA, C, sareng D

Cylindrical Battery Contacts ClipsHolders Springs



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan