Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Combo Kakuatan D-sub Konektor Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Combo Kakuatan D-sub Konektor Series

Kategori produk tina Combo Kakuatan D-sub Konektor Series, kami pabrik husus ti Cina, RJ45 3U Emas, Lancang Lampu Emas suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 8P8C sareng Shield R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Daya Piala Panyambung D-Sub Panyambung

Tambih deui

Konektor Dukungan Gunung D-SUB Konektor

KONEKTOR POWER-D & COMBO-D D-SUB
Hubungan kontak d-sub combo-D dicampur ANTENK dirancang pikeun aplikasi terjal / teguh dimana kakuatan & sinyal diperyogikeun tina sambungan tunggal. Ngalangkungan kontak "Solid-Pin", konektor ieu nawiskeun kinerja réliabilitas anu luhur pikeun aplikasi desain anu paling nangtang.
Konektor D-SUB Kombinasi nyayogikeun solusi anu cocog pikeun aplikasi anu butuhkeun kakuatan, sinyal, sareng sambungan coaxial dina hiji konektor. Konektor siri ieu ngahontal rohangan nyimpen dina desain PCB sareng IO.
Dina jero produk kulawarga ieu seueur kamungkinan kaluar konfigurasi anu mungkin. Pamilih ampir teu aya sajajalan tiasa diciptakeun kakuatan nyampur, sinyal sareng kontak coaxial.
Hubungan listrik tina 10 amp dugi 40 penanganan ayeuna. Hubungan sinyal dina sababaraha gaya ngalengkepan panawaran produk.

Jenis tés standar industri, piala solder, kontak PCB dina konfigurasi pin lempeng sareng sudut. Jenis kerem sareng kawat bungkus kontak.

Kakuatan-D & ceurik-D D-sub panyambungna ciri:
■ Tabungan rohangan dina PCB
■ Pangirangan kawat bénten-gancang dina konektor tunggal
■ Tabungan ongkos - perenah dicampur
■ Diselepkeun sareng dicabut coaxial, kakuatan, tegangan tinggi sareng kontak sinyal
■ kontak mesin presisi
■ Rupa-rupa kelas kualitas anu sayogi
■ Rentang produk lega

Rentang konfigurasi pin standar anu pinuh dieusian ku kontak sinyal sayogi. Hubungan anu dikonpigurasikeun khusus sareng kakuatan, coaxial sareng sinyal kontak tiasa diwangun.

D sub konektor kakuatan Aplikasi
Komunikasi
Stasion Dasar
Ngalih
Pangiriman
Garis Subscriber Digital Asymmetric (ADSL)
Data
Tandéla / laptop
UPS, Sistem Panyimpen
Routers, Server
Printer, Copiers
Pamakéna
Elektronik konsumen
Atur-top kotak
Méter énergi
Industri & Alat
Robotika
Drive drive
Pasokan Listrik
Alat médis
Alat Ékép
POS & terminal pegangan
Énergi Dipigunakeun
Kaméra Pengawasan
Kantor Automasi
Mébét Méter
Mesin Kaulinan

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan