Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyekel batré Series > Koin / tombol Panyekel Sél
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Koin / tombol Panyekel Sél

Kategori produk tina Koin / tombol Panyekel Sél, kami pabrik husus ti Cina, Panyekel sél koin, Tombol Panyekel Cell suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lingerium Tombol Panyekel Batré Litium R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Koin / tombol Panyekel Sél suppliers

Panyekel batré Antenk diproduksi tina bahan 94V-O U dipeunteun. Hubungan dijieun tina baja cinyusu kualitas luhur pikeun ngajamin konéksi anu dipercaya sareng ngawenangkeun résistansi kontak. Masing-masing kontak jelas ditandaan ku polaritasna pikeun ngajamin sisipan batré anu ditangtoskeun.

Ringan sareng kasar, Panyekel sél koin PCB ieu nawiskeun slot batré notched unik dirancang anu ngajamin sisipan gancang sareng gampang ngagantian sadaya sél koin litium pabrik produsén utama.


Panyekel Batré Sel Koin

coin cell holders
Kami parantos nyiptakeun rupa-rupa panyekel batré sél koin kanggo dianggo dina sagala jinis alat, sareng alat paranti médis pikeun motherboards server kami ngagaduhan solusi pikeun aplikasi naon waé. Tingkatan, ukuran, sareng sajumlah alat anu langkung seueur anu ngangge pananggalan batré sél koin parantos tetep urang sibuk, sareng kami gaduh pamilihan sapertos kitu ogé ningkatkeun desain panahan batre sel koin. Barina ogé, panyekel batré sél koin sampurna pikeun alat médis genggam anu kalintang béda pisan pikeun hiji server pikeun motherboard.


Lithium Coin / tombol Panyekel Bateri Cell- Panyekel
Panyekel kompak sareng tegak ngawenangkeun sisipan batré sareng ngagantian ti luhur, sahingga cocog pikeun bungkusan kapadetan anu luhur
Panyekel kompak sareng tegak ngawenangkeun sisipan batré sareng ngagantian ti luhur, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun bungkusan kapadetan anu luhur, anu maksimalkeun pilihan panempatan dewan. Vérsi liwat-liang Gunung (THM) menampilkeun desain desain suku "aliran-aliran" anu ngagampangkeun soldering sareng sisipan gancang. Versi permukaan-Gunung (SMT) ngagaduhan desain buntut "aliran-liang" kanggo desain gabungan pérésina sareng aya dina pita-sareng-reel.
Panyekel ieu didamel tina bahan UL dipeunteun 94 V-0. Kenalan didamel tina baja cinyusu anu berkualitas tinggi pikeun ngajamin konéksi anu dipercaya sareng ngawenangkeun résistansi kontak. Masing-masing kontak jelas ditandaan ku polaritasna pikeun ngajamin sisipan batré anu ditangtoskeun.
Ringan sareng kasar, Panyekel sél koin PCB ieu nawiskeun slot batré notched unik dirancang anu ngajamin sisipan gancang sareng gampang ngagantian sadaya sél koin litium pabrik produsén utama.

Fitur sarta Mangpaat koin / tombol Cell-Panyekel Panyekel batre
Propil low pikeun bungkusan kapadetan tinggi
Hubungan semi-tegangan anu tiasa dipercaya ngajamin résistansi low-contact
Tetep batré aman pikeun nahan kagét sareng geter
Pangwangunan kasar, beurat hampang
Slot batré anu unik aya ngajamin sisipan batré anu gancang sareng gampang
Cocog sareng vakum sareng mékanis sareng milih sistem
Bahan dasar UL dipeunteun 94 V-0. Teu jelas ka pangleyur industri
Pola desain "aliran udara" ngiringan sirkulasi hawa batré
SMT "flow-hole" desain buntut pésta kanggo ningkat kakuatan gabungan mérek
Polaritas anu ditandaan jelas pikeun ngabantosan penjaga ngalawan sisipan anu teu leres

Panyekel Batré sél Koin unik

Antenk parantos naratas sababaraha nomer anyar gaya batré sél duwit receh pikeun nyocogkeun sagala rupa kaperluan industri éléktronika. Vertical kami mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahémat rohangan dina papan anu rame, sedengkeun Minis urang tiasa ngahemat ampir 3 mm dina luhurna di luhur PCB tina panyekel batré sél sél koin tradisional. Glider mangrupikeun pamutahiran anu langkung saé pikeun pamilon sel koin, nawiskeun sambungan anu langkung dipercaya bari ogé ngagentos ngagentos batré anu sederhana. Téknologi kami anu anyar nyaéta Snap Dragon, anu nambihan panutup snap kana gaya tradisional pikeun nahan batré sél koin pikeun ningkat réliabilitas.
Panyekel Batré Cell Koin ku Ukuran Cell
191 | 335 | A76 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1620 | CR1632 | CR2016 | CR2025 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2335 | CR2354 | CR2420 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | CR3032 | Duit syiling | F3 iangton | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H atanapi CP1654 | icing | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1620 | BR1632 | BR2016 | BR2025 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2335 | BR2420 | BR2430 | BR2450 | BR2477 | BR3032 | Ukuran séjén


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan