Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Combo Kakuatan D-sub Konektor Series > Coaxial Power D-Sub Cup Cup
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Coaxial Power D-Sub Cup Cup

Kategori produk tina Coaxial Power D-Sub Cup Cup, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung D-Sub Coaxial, Coaxial D-Sub sareng Larout Campuran suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Coaxial D-Sub sareng Campuran sareng Alih lengkep R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Coaxial Power D-Sub Cup Cup suppliers

Coaxial Power D-Sub Solder Cup Kontak sareng Campuran atanapi Kaberat Pinuh
Pasang Sinyal Frekuensi Radio

Coaxial D-Sub siga Power D-Subr ngagantikeun dua jajar dina konektor Densitas Standar sareng kontak coaxial anu nyandak ukuran anu sami sareng dua jajar kontak sinyal. Coaxial D-Sub sarua sareng ukuran konektor Standard Density tapi henteu conto 9 posisi pin sinyal boga 2 kontak kakuatan, atanapi henteu 37 posisi sinyalna ngagaduhan 8 kontak coaxial.

Impedansi kanggo kontak coaxial aya 50Ω atanapi 75Ω


Sagala Sinyal, tapi sinyal béda
Coaxial D-Sub sareng Campuran Campuran nyampur sareng kontak coaxial sareng kontak sinyal dina konektor anu sami. Upamana ukuran anu sami sareng 15 posisi Standar Densitas D-Sub anjeun tiasa gaduh naon anu urang sebut 7W2, anu hartosna aya 7 kontak dimana 2 di antarana aya kontak coaxial, anu hartosna aya 5 kontak sinyal, janten 5 sinyal sareng 2 coaxial. Ningali Tata Asép dina Tech Spes di handap, aya seueur kombinasi tina Pilihan Campuran Campuran.


Panyambungna Antenk's Coaxial D-Sub sayogi dina ukuran 5 cangkang standar sareng 23 sababaraha kontak kontak. Konektor d-sub konponden anu kuat, mantep ieu ngamungkinkeun kombinasi sinyal sareng kontak coaxial dina kabel mount, mount board nangtung & variasi dewan sudut sudut gunung anu leres.


Coaxial D-SUB Campuran Hubungan Solder Cup
Fitur
Coaxial d-sub pikeun sagala rupa aplikasi dina kabel mount.
Hubungan sinyal asalna dieusian. Hubungan coaxial disayogikeun - Henteu Dieusian.

Sayogi dina 5 ukuran cangkang standar sareng 23 sababaraha pangaturan kontak: 1W1 / 2V2 / 2W2 / 3V3 / 3W3 / 5W1 / 5W5

/ 7W2 / 8W8 / 9W4 / 11W1 / 13W3 / 13W6 / 17W2 / 17W5 / 21W1 / 21W4 / 24W7 / 25W3 / 27W2 / 36W4 / 43W2 / 47W1

Ngidinan gabungan sinyal sareng coaxial d-sub kontak.

Bahan
Shell: Baja, nikel disalut
Insulator: PBT + 30% serat-kaca - Hideung, UL dipeunteun 94V-O
Kenalan: Kuningan - Emas lampu kilat nikel

Catetan
Panel Potong
5W1 = standar 9 Pin Shell
3W3 / 3W3K / 7W2 / 11W1 = Standar 15 Pin Shell
5W5 / 9W4 / 13W3 / 17W2 / 21W1 = Standar 25 Pin Shell
8W8 / 21WA4 = Standar 37 Pin Shell
Susunan Hubungan Anu Sateuacanna Kana Nyuhunkeun.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan