Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Pekeliling I / O Konektor Sambung
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Pekeliling I / O Konektor Sambung

Kategori produk tina Pekeliling I / O Konektor Sambung, kami pabrik husus ti Cina, Kakuatan Panyambung, Pekeliling I Konektor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bunder O O Konektor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Penyambung MINI DIN / DIN

Nyambungkeun Circular
Nyambungkeun sirkular, ogé disebut [interpékn bunder, "mangrupakeun cylindrical, multi-pin konektor listrik. Alat ieu ngandung kontak anu ngirimkeun data sareng kakuatan. Cannon (ayeuna ITT Tech Solutions) ngenalkeun panyambungna sirkular dina taun 1930-an pikeun aplikasi dina manufaktur pesawat militer. Dinten, anjeun tiasa mendakan panyambung ieu dina alat médis sareng lingkungan sanésna dimana reliabilitas penting.
Nyambungna Circular
dirancang kalayan antarmuka idéntik sareng perumahan pikeun gancang sareng gampang nyambung sareng ngahapus sinyal, kakuatan, sareng sirkuit optik. Nyambungkeun bunderan sering diaku dina militér, aerospace, sareng aplikasi industri: ieu tiasa dihubungkeun sareng dipegatkeun tanpa nganggo alat gandungan sapertos rengkuh térs. Konektor sirkular Antenk nawiskeun solusi terjal anu parantos direkayasa pikeun kahandapna kanggo dipercaya dina sagala rupa lingkungan lingkungan anu parah.
Konektor kuring / O nyayogikeun kontak listrik anu aman sareng lancar, nyoplokkeun aman. Éta dipaké dina sauntuyan industri kanggo alat komunikasi, alat bisnis sareng komputer. Pertimbangan luhur nalika mésér panyambung kuring / O kalebet pinout, gender, rating tegangan, plating kontak, sareng gaya terminasi.


Jenis-jinis panyambungna Circular

Nyambungkeun bunderan biasana nganggo cangkang plastik atanapi logam anu aya di sekitar kontak, anu dipasang dina bahan insulasi pikeun ngajaga alignmentna. Terminal-terminal ieu biasana dipasangkeun sareng kabel, sareng konstruksi ieu ngajadikeun aranjeunna sering tahan kana gangguan lingkungan sareng ngahaja dihiris.


Bunder I / O Konektor Tipe

Panyambung Audio
Panyambung BNC / TNC
Panyambung DC POWER
Konektor mini din
Panyambung DIN
M5 / M8 / M12 / M16 / Panyambung M23 PP9
SMA / SMB / FME Panyambung
Panyambung RCA
Panyambung MCX MMCX


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan