Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Card Card Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor Card Card Series

Kategori produk tina Konektor Card Card Series, kami pabrik husus ti Cina, Konektor Kartu Video, Konektor slot Card suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung slot Edge Slot R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

SIM sareng konektor Kartu Kombo

1.ANTENK Card Edge Konektor aya mesin konektor témbokna dipasang PCB anu dikembangkeun pikeun dikawinkeun ku ramo anu dilapis tina lembaga putri putri anu dicitak. Bifurcated, kontak cantilever disetél dina konpigurasi maca dua kali tur aranjeunna nawiskeun sambungan anu dipercaya pikeun sajumlah ketebalan PCB. Buntut solder anu kuat ANTENK kalayan taper ngamungkinkeun selapkeun gampang sareng daya tahan lasut


Produk Produk kami lega dianggo dina peralatan éléktronik, sapertos monitor, alat elektronik, motherboard komputer, switchboards program-control, LED, kaméra digital, pamuter MP4, rupa-rupa disk gudang anu dicabut, telepon tanpa kabel, telepon walkie, telepon sélulér , alat rumah tangga digital sareng kaulinan éléktronik, karéta gancang, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer sareng saterasna
SIM holder w


Spésifikasi Konektor Kartu Kartu :

* Characteristitics Eléktro:
Rating Ayeuna; 0.5A.
Tegangan Kalayan: AC500V rms
Rintangan insulasi: 1000Megohms Minimal di DC 500V
Rintangan kontak: 100Miliohms Maksimum.
* Karakteran Mesin:
Mering Cyeles: 5000 sisipan.
* Lingkungan:
Témplat Operasi: -40 ° Ka + 60 °
* Matéri:
1.Housing: Plastik HI-Temp UL 94V-0 Dipasang.
2.Contact:Copper Galéri.
3.Shell:SUS.
* Rengse:
1u "Emas dilapis di daérah conatct, 1u" Emas dilapis
buntut anu dijual, Dasar Nikel: 50u "Min
* Packing:

Jumlah panyambungna: 750Pcs / REEL

Card slot connector

BAHAN & TUTUP
Insulator: Serat Kaca PBT (UL94V-0)
kontak: Kuningan
Hubungan: Emas-Plated Over Nikel
SPESIFIKASI
Rating Ayeuna: 1A AC, DC
Rating Tegangan: 250V AC, DC
Range suhu: -40 ℃ Ka + 105 ℃
Rintangan kontak: 20mΩMin
Rintangan insulasi: 1000MΩ Min
Tegangan Anu Berat: 500V AC / Min



Jenis panyambungna Kartu Kartu

Panyambung Card CF
Panyambung Card Tepi
Panyambung Card mémori
Panyambung Card PC
Panyambung Card SIM
Panyambung Card Smart





Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan