Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Penyambungkeun Sambung Kabel Pita > Panyambung Box Box
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung Box Box

Kategori produk tina Panyambung Box Box, kami pabrik husus ti Cina, Lulugu Box, Panyambung Box Box suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung Lulugu Éku R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyambung Box Box suppliers

Konektor header kotak antenk, Produk-produk anu dianggo langkung seueur atanapi seueur aplikasi anu dikenal dina komputer-, industri-, telekomunikasi sareng pasar otomotif khusus. Téknologi produk ieu ngamungkinkeun sambungan anu efektif antara papan circuit dicitak dumasar kana sambungan anu tiasa dicabut atanapi permanén dumasar kana cara sidang longterm anu dibuktikeun. konektor box header s sayogi sareng pitch tradisional anu biasa digunakeunkeun tina 2.54mm sareng pitch tina 2.00mm, 1.27mm.


Header Antenk Box / header Ejector Pedaran sareng Aplikasi:
Header box / konektor header ejector, Kalayan DIP lempeng / tegak, SMT, sudut tepat, 2.54pitch, 2.0pitch, 1.27pitch,
Cara Pin anu sering dianggo ngagaduhan 6P, 8P, 10P, 14P, 16P, 20P, 24P, 26P, 30P, 34P, 40P, 50P, 64P.
Header box / header ejector sareng konektor kabel datar IDC mangrupikeun dua panyambungna anu sering dianggo. Lulugu kotak tiasa dipendakan dina ampir kabéh peralatan éléktronik.
Ieu mangrupikeun produk IDC anu ngamungkinkeun sambungan anu efektif antara papan circuit dumasar kana sambungan permanén (nganggo konektor transisi) atanapi sambungan anu tiasa dicabut
(Nganggo konektor kabel datar IDC).

Lulugu kotak

box header

Lulugu

ejector header

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan