Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Series PCB > Dewan Pikeun Panyambung Dewan
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dewan Pikeun Panyambung Dewan

Kategori produk tina Dewan Pikeun Panyambung Dewan, kami pabrik husus ti Cina, 0.4mm Dewan Pikeun Konektor Dewan, 0.5mm Dewan Perempuan Pikeun Panyambung Dewan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Dewan 0.8mm 1.0 mmPcb Pikeun Panyambung Dewan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Dewan Pikeun Panyambung Dewan suppliers

Antenk nyiptakeun rupa-rupa panyambung tumpukan papan spésip khusus anu dirarancang sareng diwangun pikeun syarat pelanggan khusus. Staf ngalaman kami parantos ngembangkeun produk adat dina sababaraha gaya kontak, pitches sareng tumpukan jangkungna. Desain kami dibasajankeun konsep anyar pikeun duplikat produk pasar anu tos aya atanapi kalayan perbaikan. Seueur desigsn anu digunakeun nganggo prosés manufaktur otomatis pikeun ningkatkeun réliabilitas sareng nyayogikeun ongkos tabungan penting


Dewan Panyambung Dewan

Panyambung dewan-to-board (BTB) sakumaha anu nunjukkeun nunjukkeun dipaké pikeun ngahubungkeun sirkuit sirkuit babarengan. Konektor nanaon ieu cocog pikeun tumpukan sirkuit papan antaranana. Kabét fleksibel datar tiasa dihindari nganggo konektor rupa-rupa ieu; komo deui ngajantenkeun sadayana unit langkung kompak. Konektor BTB anu sering dianggo nyaéta konektor SMT sareng Berg Strip. Urang bakal bahas ngeunaan aranjeunna sacara rinci dina bagian ieu.

SMT CONNECTOR
Panyambung Surface Mount Technology (SMT) nyaéta konektor dewan-ka-papan anu sering dipanggihan dina papan sirkuit maju. Sakumaha nami nunjukkeun panyambung ieu ngan ukur aya di modél gunung permukaan. Hal ieu dipasang sacara saksama kana hampang solder dina beungeut PCB.
Konektor SMT mangrupikeun calon idéal pikeun miniaturisasi kusabab daérah pangeusianana na jangkungna tumpukan. Éta cocog pikeun PCB dua lapis atanapi multilayered. Éta dirancang pikeun pagelaran anu luhur sareng kabébasan.
Aranjeunna sering dipendakan dina papan sirkuit maju dina alat jaringan, telepon sélulér, telepon sélulér, komputer sareng éléktronika konsumen anu sanés.


Konektor dewan-to-board (BTB) dipaké pikeun nyambungkeun papan sirkuit dicitak (PCB), komponén éléktronik anu ngandung pola konduktif anu dicitak dina dasar dasar insulasi dina cara anu akurat sareng tiasa diulang. Unggal terminal dina konektor BTB nyambung ka PCB. Panyambung BTB ngagaduhan perumahan sareng sajumlah khusus terminal. Terminal didamel tina bahan konduktif (lolobana tambaga tambaga), sareng dilaparan pikeun ningkatkeun konduktivitas sareng antirust. Terminal ngirimkeun ayeuna / sinyal antara PCB anu sambungkeun ku BTB; perumahan didamel tina bahan insulasi (lolobana palastik).

Jenis dasar Badan Konektor Dewan
Sacara lega, panyambung ka papan panyambung tiasa dilakukeun dina jinis-jinis ieu:
Pin Lulugu
Diangkat Pin Lambang
Soket
Dijual Soket
Ngaganggu Lulugu
Lulugu Box
basic types of Board to Board Connector



Cara Gunung Gunung ka Konektor Dewan dina PCB
panyambung dewan ka papan sayogi sayogi ngalangkungan variasi liang (TH) sareng Surface Mount (SMT).
Manggihan palet (ogé disebut tempat milarian tulisan, pin alignment atanapi locks board) dianggo pikeun alignment panyambungna ka PCB. Néangan panak langkung mangpaat nalika nganggo komponén Gunung permukaan.

board to board connector mount

dewan mun panyambungna dewan anu sadia di pitches handap: 04mm / 0.5mm / 0.8mm / 1.0mm / 1.27mm / 2.54mm / 3.96mm / 4.0mm
Pikeun para perancang hardware anu ngalaman milih konektor dewan ka papan panyambung kadua, sifat anu henteu katampi tiasa langkung pikasieuneun. Kami nawiskeun dukungan desain sareng bakal ngabantosan pituduh anjeun tina pilihan anu sayogi. Upami anjeun peryogi bantosan sareng dewan anjeun ka desain konektor dewan, kontak antenk. Dimana anténk anu diperyogikeun ogé kéngingkeun pitil anu henteu standar.
connector pitchs





Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan