Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyekel batré Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyekel batré Series

Kategori produk tina Panyekel batré Series, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Bunder, Panyekel Batré suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kontak Batré R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Coin / Tombol Cell-retainers sareng Kontak

Tambih deui

Koin / tombol Panyekel Sél

Tambih deui

Batré Cylindrical-Kontak sareng Clips

Tambih deui

Panyekel Cell Cylindrical


Panyekel Batré Antenk, Snap Batré Konektor Batre Mobile dirancang pikeun nyiptakeun sambungan sareng ngandung batré dina alat éléktronik. Sérial ieu nyertakeun Panyekel Batré sareng sél sél koin pikeun sél koin AAA, AA, C, D, 9V sareng litium. Antenk ngahasilkeun séri ieu dina sababaraha terminasi sapertos ngalangkungan ngalabuhan PCB, SMT nuju, kawat lorong sareng péso anu sual. Panjang kalungguhan khusus dina konfigurasi kawat ogé avaialble. Panyekel reténsi unggul kami dibentuk tina bahan UL-94V0 atanapi UL-94HB kalayan kontak baja cinyusu sareng ngalakukeun sacara saé dina kaayaan lingkungan normal atanapi ngarugikeun.


Antenk nawiskeun sajumlah ageung panyekel batré sareng koin sareng kontak batré pikeun sababaraha syarat anu dipasang.
Klip batré kami , kontak & Panyekel dirancang kalayan téknologi dina ujung pikiran, pikeun nampung sadayana batré pabrik.
Sayogi dina rupa-rupa bahan sareng gaya ningkatna kaasup SMT, THM & dewan.
Sababaraha aplikasi di antarana: Telekomunikasi, nahan memori, sistem listrik darurat, alat pemantauan médis pribadi.
Panyekel Batré

battery holders
Panyekel batré Antenk ngandelkeun inovasi sinambung.
Unggal taun urang terus-terusan ngomean sareng nyiptakeun ngan ukur jenis anyar anu tiasa nahan batré anu anyar, tapi ogé jinis Panyekel pikeun batré umum. Desain anu meunang pangajén kami parantos dianggo dina sagala jinis proyék di sakumna dunya, sareng aranjeunna parantos di mana waé ti handapeun laut ka luar angkasa. Henteu masalah naon ukuran sareng bentuk batré anu diperyogikeun, urang tiasa nyayogikeun solusi. Garis standar kami nyayogikeun langkung ti 250 panyekel batré anu béda-béda, kalayan cukup variasi pikeun nyocogkeun ka seueur aplikasi. Kami ogé ngagaduhan sajarah anu panjang pikeun nganteurkeun solusi anu ngagem batré khusus, anu urang ngaoptimalkeun nyocogkeun ka kabutuhan para nasabah urang.
Pangaweruh Khusus
Nyiptakeun anu ngagem batré pangsaéna butuh pangaweruh industri anu pangsaéna. Di Antenk, urang gaduh langkung ti 15 taun pangalaman panahan batré. Kami terang naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu, sareng urang nguji desain anyar kami pikeun mastikeun yén aranjeunna nyayogikeun standar kualitas anu ketat. Ngartos batré sareng kumaha éta rupa-rupa diantara merek, syarat-syarat praktik manufaktur éléktronik modéren, sareng kumaha konsumén éléktronik ngayakeun panahan batré sadayana mangrupikeun conto ngeunaan pengetahuan khusus anu urang diterapkeun salami prosés desain wadah batré kami.
Panyekel Batré Ku Jenis Batré
1 / 2AA | 1 / 3N | 223A | 23A | 9V | AA | AAA | AAAA | C | CR123A | CR2 | CR2 / 3A | CR2N | D | Li-ion 18650 | N | Ukuran séjén

Panyekel Batré Sel Koin

coin cell holders
Kami parantos nyiptakeun rupa-rupa panyekel batré sél koin kanggo dianggo dina sagala jinis alat, sareng alat paranti médis pikeun motherboards server kami ngagaduhan solusi pikeun aplikasi naon waé. Tingkatan, ukuran, sareng sajumlah alat anu langkung seueur anu ngangge pananggalan batré sél koin parantos tetep urang sibuk, sareng kami gaduh pamilihan sapertos kitu ogé ningkatkeun desain panahan batre sel koin. Barina ogé, panyekel batré sél koin sampurna pikeun alat médis genggam anu kalintang béda pisan pikeun hiji server pikeun motherboard.
Panyekel Batré sél Koin unik
Antenk parantos naratas sababaraha nomer anyar gaya batré sél duwit receh pikeun nyocogkeun sagala rupa kaperluan industri éléktronika. Vertical kami mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahémat rohangan dina papan anu rame, sedengkeun Minis urang tiasa ngahemat ampir 3 mm dina luhurna di luhur PCB tina panyekel batré sél sél koin tradisional. Glider mangrupikeun pamutahiran anu langkung saé pikeun pamilon sel koin, nawiskeun sambungan anu langkung dipercaya bari ogé ngagentos ngagentos batré anu sederhana. Téknologi kami anu anyar nyaéta Snap Dragon, anu nambihan panutup snap kana gaya tradisional pikeun nahan batré sél koin pikeun ningkat réliabilitas.
Panyekel Batré Cell Koin ku Ukuran Cell
191 | 335 | A76 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1620 | CR1632 | CR2016 | CR2025 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2335 | CR2354 | CR2420 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | CR3032 | Duit syiling | F3 iangton | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H atanapi CP1654 | icing | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1620 | BR1632 | BR2016 | BR2025 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2335 | BR2420 | BR2430 | BR2450 | BR2477 | BR3032 | Ukuran séjén

Panyekel sél Koin

battery retainers
Panyekel sél koin nyaéta kontak logam saderhana anu kadua nyambungkeun sél koin sareng nahan di tempatna, sedengkeun nyandak rohangan tambahan minimal dina PCB. Aranjeunna gaduh panyaduran nikel, sareng sabab kalolobaan sél koin ngagaduhan cangkang nikel ieu ngabantosan nyegah korosi galvanik, prosés éléktrokimia anu tiasa ngarusak logam dissimilar anu aya dina kontak listrik. Panyekel kami sok dirancang kalayan automation dina pikiran, sareng tiasa gampang dipetik sareng nempatkeun, sareng ngalangkungan liang liang sareng permukaan retainer anu paling ageung kanggo ukuran sél sél koin. Ngagabungkeun betah otomatisna sareng biaya murah para penyekel Antenk, henteu heran sapertos produk populér sapertos kitu.

Panyekel sél Koin ku Ukuran Cell
191 | 335 | CR1025 | CR1216 | CR1220 | CR1225 | CR1632 | CR2016 | CR2032 | CR2320 | CR2325 | CR2330 | CR2354 | CR2430 | CR2450 | CR2477 | F3 iangton | F5 i Button | LR1120 | LR44 | ML414 | SR512SW | SR60 | V80H atanapi CP1654 | BR1025 | BR1216 | BR1220 | BR1225 | BR1632 | BR2016 | BR2032 | BR2320 | BR2325 | BR2330 | BR2450 | BR2477 | Ukuran séjén



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan