Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > panyambungna batré Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

panyambungna batré Series

Kategori produk tina panyambungna batré Series, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Batré, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina panyambungna batré Series suppliers

Panyambung Batré: Panyambung batré telepon sélulér Panyambung bookbattery Net, Panyambung Batré Telepon sél.

Konektor listrik, anu kalebet badan insulasi sareng pluralitas terminal, awak insulasi ngagaduhan pluralitas slot nyekel anu nahan terminal, awak insulating ogé disayogikeun sareng sahenteuna hiji basa anu ngasingkeun terminal, terminal masing-masing disayogikeun. kalayan barb, terminal masing-masing diperpanjang di sisi mimiti barbs sareng pluralitas bagian kontak, sareng barb kadua A pluralitas kabel dibenerkeun di sisi; ngalangkungan struktur di luhur, barbar tina terminal tiasa dipasang dina awak insulasi, sareng terminal gampil dipasang, sareng ngan ukur kedah kadorong kana awak insulasi, sareng teu aya sirkuit pondok anu énérgi antara terminal.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan