Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Serangan Blok Terminal > Halangan Terminal Blok
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Halangan Terminal Blok

Kategori produk tina Halangan Terminal Blok, kami pabrik husus ti Cina, Halangan Terminal Blok, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Halangan Terminal Blok suppliers

Halangan Terminal Blok

Blok terminal dianggo pikeun ngagampangkeun sambungan kabel. Nyatana, aranjeunna sapotong lambaran logam disegel dina palapis plastik. Aya liang dina dua tungtung ka nyelapkeun kawat sareng toél pikeun nyepetkeun atanapi ngaleutikanana. Salaku conto, dua kabel kadang-kadang kedah dihubungkeun sareng kadang-kadang kedah dipegatkeun. Dina waktos ayeuna, aranjeunna tiasa dihubungkeun sareng terminal sareng tiasa dipegatkeun iraha waé tanpa kudu nyambungkeun éta Énggal pisan sareng gancang dileungitkeun sareng angin babarengan. Sareng pas pikeun nomer ageung sambungan. Dina industri listrik, aya blok terminal khusus, kotak terminal, sadaya blok terminal, lapisan tunggal, lapisan dobel, arus, tegangan, umum, rusak, sareng sajabana ayeuna.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan