Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Sambungkeun Sambung > Perumahan Sambungan otomotif
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Perumahan Sambungan otomotif

Kategori produk tina Perumahan Sambungan otomotif, kami pabrik husus ti Cina, Perumahan Sambungan otomotif, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Perumahan Sambungan otomotif suppliers

Perumahan Sambungan otomotif.

Panyambung automobile mangrupikeun komponén anu sering dikontak ku insinyur éléktronik. Fungsina saderhana pisan: dina sirkuit diblokir atanapi terasing antara sirkuit, nyetél sasak komunikasi, supados arus ayeuna, supados sirkuit ngahontal tujuan anu dimaksud. Bentuk sareng struktur panyambung mobil ngubah. Hal ieu umumna diwangun ku opat komponén struktural dasar: bagian kontak, cangkang (gumantung kana jinisna), insulator sareng asesoris

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan