Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Sambungkeun Sambung
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sambungkeun Sambungkeun Sambung

Kategori produk tina Sambungkeun Sambungkeun Sambung, kami pabrik husus ti Cina, Konektor Otomotif, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Bagéan Panyambung ECU

Tambih deui

Bagéan Panyambung OBD

Tambih deui

Perumahan Sambungan otomotif

Konektor Otomotif

Panyambung automobile mangrupikeun komponén anu sering dikontak ku insinyur éléktronik. Fungsina saderhana pisan: dina sirkuit diblokir atanapi terasing antara sirkuit, nyetél sasak komunikasi, supados arus ayeuna, supados sirkuit ngahontal tujuan anu dimaksud. Bentuk sareng struktur panyambung mobil ngubah. Hal ieu umumna diwangun ku opat komponén struktural dasar: bagian kontak, cangkang (gumantung kana jinisna), insulator.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan