Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami
ANTENK Electronics Co, Ltd (kalayan tanda perdagangan "Antenk") diadegkeun taun 2004. Kami ngahususkeun ngahasilkeun lembaga anu tepat ka Dewan, Kabel ka Panyambung Dewan, Modular Jack, Blumbang Terminal, Kawat Harnesses, Sidang kabel, kuring / O Panyambung. Ngaliwatan pangwangunan 15 taun, urang parantos na janten produsén ngarah di Asia. Kami parantos lulus ti ISO9001: 2008 sareng Sertifikasi ISO1400. Seueur produk urang parantos disatujuan ku UL, SGS sareng RoHS. Kusabab ngadegna, ANTENK lengket prinsip pengkhusunaan sareng nyobian saé pikeun nyayogikeun para nasabah ku produk-produk kualitas luhur dina harga kompetitif, ku présipsi punch kecepatan gancang, ngecor suntikan plastik tepat sareng Déwan otomatis kalayan dukungan R&D terampil. sareng tim manajemén. Pabrikna, kalayan pabrik lantai 3000M², gaduh kira-kira 100 karyawan sareng gaduh 15 alat nyetél precision, 4 nyetél mesin punch laju jepang sareng Jepang sareng Taiwan, langkung ti 300 sét rupa-rupa jinis plastik sareng langkung ti 100 nyetél acuk terminal hardware. 10 nyetél peralatan ujian laboratorium sareng langkung ti 50 sét mesin kanggo pamasangan otomatis anu tiasa nyayogikeun palanggan langkung ti 10 jinis sareng 10.000 panyambung spésifikasi anu béda, perusahaan gaduh hak-hak pengendali impor-ékspor. Sareng dugi ka 70% produk diékspor ka nagara Euro-Amérika. Pelanggan utamina: Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens jsb perusahaan perusahaan anu kasohor.

Jenis usaha : Manufacturer , Distributor/Wholesaler , Trade Company

Range produk : Connector

Produk / Service : Dewan pikeun Konektor Déwan , Sambungan kabel pita , Kawat dewan Panyambung , Nyambungkeun RJ45 Jack , Bébas Panyekel Baterai Kontak , Konektor kabel FPC / FFC

total karyawan : 51~100

Ibu (Million AS $) : 1000000RMB

taun Didirikeun : 2004

Sertipikat : ISO14001 , ISO9001 , CSA , REACH , RoHS , TUV , UL , ISO/TS16949

Alamat parusahaan : 3/F B BLDG NO.1 MENGTUOLI RD,SHAPU 1ST VILLAGE,SONGGANG TOWN,BAO‘AN, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB,CIF,EXW,FCA

Terms of Payment : T/T,Paypal,Western Union

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:Within 15 workday
Off season lead time :Within 15 workday

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$10 Million - US$50 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$10 Million - US$50 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 81% - 90%

Pasar utama : Worldwide , Americas , Asia , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe

Nearest Port : 深圳市盐田港

Impor & Ékspor Mode: Exportation via agénsi Gaduh sorangan Ékspor Lisensi

    Jumlah ékspor Lisensi:

    02530577

    Ngaran ékspor Company:

    深圳市安泰珂电子有限公司(Antenk Electronics Co.,Ltd.)

lisénsi Poto:

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :5

No of QC Staf :11 -20 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :3,000-5,000 square meters

pabrik lokasi :2F of Building 1 Guanghui industrial park,tangxiayong village, Songgang town,bao'an district,Shenzhen city,guangdong, China

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan