Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Modél Jack RJ45 Series > 58 Jack Modular > RJ45 SIDE ENTRY PCB JACK SMD
RJ45 SIDE ENTRY PCB JACK SMD
  • RJ45 SIDE ENTRY PCB JACK SMD

RJ45 SIDE ENTRY PCB JACK SMD

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1000 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 12 Poé

download:

Info dasar

Model No.: ATRJ5824-8P8C-X-A-X

Interface Type: D-SUB(VGA)

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Copper

Gender: Male

Certification: SGS, CE

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Wired Broadband Connection

Inner Packing: Tray

Additional Info

bungkusan: karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 100000000pcs per month

merek: Antenk

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 100000000pcs per month

Sertipikat: ISO 9001-2015

Kode HS: 8536909000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk


Produsén: ANTENK ELEKTRONIK., CO LTD.

Kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, balesan gancang. UL, Roh, Ngahontal.

Slogan perusahaan: sakelompok jalma, hiji jantung, gawé bareng, bakal meunang
Misi Perusahaan: Nyambungkeun Dunya sareng Nyambungkeun Ka hareup
Visi perusahaan: Janten Panyambung Panyambung Terkenal Panyambung Terkenal
Nila: Rajin, Kurnia sareng Kejujuran

Ngaran produk : ATRJ5824-8P8C-XAX RJ45 SIDE ENTRY PCB JACK SMD

MATERIAL:
Materi 1.HOUSING: GRASS DITUTUP POLYESTER UL94V-0.
Materi 2.CONTACT: FUNGSI FUNGSARI t = 0.35mm
3. NGAPATKEUN: PILIHAN PANGGILAN EMAS
1u "~ 50u" ATAWA KUMAHA NICKEL DI KONTAK AREA.150u "TAT PLATING
SATU NICKEL DI KAWASAN SOSER.
4.SHIELD: 0.25mm THOPNESS COPPER HANYA DENGAN NICKEL .PLATEL
KOMISIKAL:
1.VOLTAGE PATING: 125 VAC RMS.
2.CURRENT PATING: 1,5 AMP
3. TANGKAP RESEPAN: 35 MILLIOHMS MAX
TANGGUNG TANGGAL: 1000 MEGOHMS MIN @ 500V DC.
5.DIELEKTIK DENGAN RESISTANCE: 1000V AC RMS 60Hz.1MIN
Mekah:
1.DURRABILITY: 750 CYCLES MIN
2.PCB RETENTION PRE-SOLDER: 10LB MIN
LINGKUNGAN:
1.STORAGE:-40℃ TO + 85 ℃.
2.OPERASI: -40 ℃ TO + 85 ℃.
3.IR REFLOW TEMPERRATUR SOLDERING: 255 ~ 265 ℃ (5 ~ 10 SECONDS) MATES PEMBANGUNAN MODUL PLUG TO FCC Bagean 68 SUBPART F.
ATRJ5824-8P8C-X-A-X









































Categories produk : Modél Jack RJ45 Series > 58 Jack Modular

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Bob Yang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan