Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Serangan Blok Terminal > Nyolok di Terminal Blok
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Nyolok di Terminal Blok

Kategori produk tina Nyolok di Terminal Blok, kami pabrik husus ti Cina, Nyolok di Terminal Blok, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Nyolok di Terminal Blok suppliers

Nyolok di Terminal Blok

Éta dijieun tina dua bagian sambungan plug-in. Hiji bagian dikompréskeun kawat teras pasang ka bagian anu sanés, anu dipasihan ka PCB. Prinsip mékanik dasar sambungan sareng desain anti geter mastikeun sambungan udara jarak jauh produk sareng reliabilitas panggunaan bérés. Kadua tungtung stop kontak tiasa dilengkepan lugs, anu tiasa ngajagi jalan jauh nepi sareng nyegah anu matak tina lugana anu goréng.

Dina waktos anu sami, jenis stop kontak jenis ieu tiasa mastikeun yén stop kontak dipasang tiasa leres kana matrix.
Stop kontak ogé tiasa gaduh posisi Majelis sareng konci. Éndel Déwan tiasa maénkeun peran anu langkung stabil dina ngaropéa kana PCB, sareng konci ngaitkeun tiasa ngonci awak indung sareng stop kontak saatosna dipasang. Rupa-rupa desain anu sok tiasa dicocogkeun sareng metode panempatan indung anu béda, sapertos: horisontal, nangtung atanapi condong kana papan circuit anu dicitak, sareng sajabana, sareng cara anu béda tiasa dipilih dumasar kana sarat palanggan. Boh gauge kawat métrik atanapi gauge kawat standar tiasa dipilih, anu mangrupikeun jinis terminal anu pang populerna di pasar ayeuna.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan