Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series > 2,54mm Lulugu
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2,54mm Lulugu

Kategori produk tina 2,54mm Lulugu, kami pabrik husus ti Cina, Lulugu Lalaki, 2.54Mm Lalaki Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 2.54Mm Juru Lulugu Pin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 2,54mm Lulugu suppliers

2.54mm (.100 ") Pin Lulugu
Garis antenk tina headset pin 2.54mm pinét anu kantos dilakukeun pikeun lingkungan geter anu luhur, pikeun pangurus-papan atanapi PCB ka panyambung PCB, kalayan arus-ternama industri anu terkemuka di 3.0A. Dirancang pikeun aplikasi low-low, header pin ieu didamel tina thermoplastic suhu tinggi sareng ditawarkeun ku sababaraha cara sambungan sareng gaya na ningkatkeun sapertos through-hole (THM) atanapi permukaan gunung (SMT) sareng tiasa dina nangtung (lempeng) , angkat atanapi dina sudut konfigurasi / orientasi anu leres

Kustomisasi pin header ogé sayogi atas pamundut anjeun. Header pin 2.54mm pin kacida dipikanyaho pikeun sinyal jeung kakuatan dewan PC kakuatan anu handap nalika rohangan dina harga premium sareng nalika tandukan 1.0mm sareng 1.27mm henteu tiasa ngabebaskeun arus anu diperyogikeun. Salaku tambahan, header pin 2.54mm pin boga kualitas kawin alus teuing anu cocog sareng sababaraha jinis panyambung awéwé.

Aplikasi tina 2.54mm Pitch Pin
Panyambung Motherboard
Motherboard komputer nyertakeun seueur komponén penting sapertos unit pamrosésan sentral (CPU), mémori sareng konektor kanggo alat input sareng output.
Konektor Printer
Konektor PC Otomotif
Alat kakuatan listrik Smart, otomotif listrik anu masihan kakuatan tina kualitas header pin, dirancang pikeun aplikasi batre tujuan umum. Hal ieu diproduksi pikeun masihan kakuatan sareng ngontrol saklar motherboards dumasar kana status ignition.
Sambungan Batré
Bungkus batré anu tiasa dicas deui, kénging batré, sirkuit ngaleungitkeun batré. Sambungan batré gumantung kana kamampuan arus pikeun nyebarkeun arus anu dipercaya sareng solid. Ieu nyegah panas dina sirkuit sirkuit sareng voltase.
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat
Komunikasi: Telkom sareng Datacoms
Kontrol Industri sareng Otomotif

Gunung Tipe: Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung
Headers 2.54mm pin (jalu) anu ditawarkeun dina di tungtung Surface-mount atanapi Liwat-through mounting termination. Di hiji sisi lulugu pin ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).
Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)
Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.
Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
2,54mm header barisan 2,5 nangtung, 2,54mm header dobel dua baris, 2,54mm Luhurkeun pin baris bar tunggal, 2,54mm Luhurna pin barisan pinang, 2,54mm Lambang lorong barisan sareng katuhu sareng 2,54mm Petunjuk dual sudut sudut katuhu nyaéta sababaraha conto produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.
2,54mm Délok pinang Dual Baris pinang, 2,54mm SMT Titik pin baris sakaligus, 2,54mm SMT Dual pin luluhan sareng 2,54mm Légatif Dual Row Pin Lulut mangrupikeun header pin Antenk`s SMT.

Soldering Suhu pikeun 2.54mm Pitch Head Pin
Konektor Soldering SMT pin tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.

Pin-Type: Vertical (Lurus) sareng Sudut-Kanan

Headers pitch 2.54mm tiasa langkung dikelompokeun kana pin orientasi ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu anu poék.


Vertical atanapi Lurus Pin (Jalu) Orientasi Lulugu
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi.

Sudut-Angle Pin (Jalu) Orientasi Lulugu
Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.

PCB Nyambung Panyambung
Élégasi Pin Lambang Oriéntasi

Pin pinunjul alias Pins Stacked atanapi Mezzanine ngan saukur tumpukan pin lulut anu nyayogikeun jarak jarakna tepat antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.


Propil Di luhur PCB
Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.

Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa
Pikeun header pin jalu 1.0mm lempeng atanapi nangtung, jumlah standar baris anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-40 pin bari kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 2-80 pin.

Bahan Pin
Pin konektor parantos dirarancang sareng aloi tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Desain Breakaway
Headers pin ogé dilengkepan desain breakaway sahingga cocog sareng pujian awéwé maranéhna.

Adat Lulut Pitch 2.54mm Pin
Disesuaikan 2.54 mm headers pin pitch ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun langkung gancang nalika pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha jumlah sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.
Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.
Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan