Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu > 2,54mm Konektor Tipe Lurus Baris Tukang Lurus
2,54mm Konektor Tipe Lurus Baris Tukang Lurus
  • 2,54mm Konektor Tipe Lurus Baris Tukang Lurus

2,54mm Konektor Tipe Lurus Baris Tukang Lurus

    Type pamayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1000 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 14 Poé

download:

Info dasar

Model No.: FHES09-XXSXXX

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

bungkusan: kantong bungkusan, Tube packing, reel packing

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000K/month

merek: ANTENK

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000K/month

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8536909000

palabuhan: SHENZHEN,HONGKONG

Panjelasan Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. ngaluncurkeun produk éléktronik Listrik Bujang Langsing 2.54mm

1) Sadaya produk 100% dites éléktronik sateuacan pangiriman, mastikeun pagelaran anu paling optimal.
2) Sampel kalebet sayogi. (Gambar anjeun atanapi syarat spésifikasi sok ditampi.)
3) patanyaan atanapi patarosan anjeun bakal diréspon dina 24 jam.
4) Sakur sidang sidang alit ditampi.
5) Wilujeng sumping di pabrik kami iraha waé.

2.54 mm Female Header Single Row Straight Type H3.5 FHES09-XXSXXX










Categories produk : Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Bob Yang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan