Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu > 2,54mm Pitch Awewe Lambang Sawah Baris Lurus
2,54mm Pitch Awewe Lambang Sawah Baris Lurus
  • 2,54mm Pitch Awewe Lambang Sawah Baris Lurus

2,54mm Pitch Awewe Lambang Sawah Baris Lurus

    Type pamayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1000 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 14 Poé

download:

Info dasar

Model No.: FHES04-XXSXXX

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

bungkusan: kantong bungkusan, Tube packing, reel packing

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000K/month

merek: ANTENK

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000K/month

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8536909000

palabuhan: SHENZHEN,HONGKONG

Panjelasan Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. promosikeun 2.54mm Lambang Lambang Tilu Lurus Lurus konektor.

Mangga henteu ragu ngahubungan kami upami anjeun aya patarosan atanapi prihatin sateuacan atanapi saatos pameseran anjeun. Kami komitmen kana kapuasan 100% anjeun.

Eupan balik anjeun penting pisan pikeun kamekaran busines urang, ku kituna kami tulus ngajak anjeun ngantunkeun tanggapan anu saé pikeun kami upami anjeun resep kana produk sareng jasa kami, ngan ukur bakal nyandak anjeun sakedik .Tingkat pisan!

SPECIFIKASI
Rating Ayeuna: 3.0 Amp
Rintangan Penebat: 1000M ohms min
Rintangan hubungan: 20M ohms max
Diélectric With With: AC500V
Suhu Operasi: -65 ° C ka + 125 ° C
Bahan Hubungan: Kuningan
Bahan Insulator: PBT, UL 94V-0 Hideung

2.54 mm Female Header Single Row Straight Type H5.7 FHES04-XXSXXX





Categories produk : Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Bob Yang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan