Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu > 2,54mm Lambang Bujang Baris Tujuh Panyambung Tangkal Lurus
2,54mm Lambang Bujang Baris Tujuh Panyambung Tangkal Lurus
  • 2,54mm Lambang Bujang Baris Tujuh Panyambung Tangkal Lurus

2,54mm Lambang Bujang Baris Tujuh Panyambung Tangkal Lurus

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Mnt. pesenan: 1000 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 10 Poé

download:

Info dasar

Model No.: FHES10-XXSXXX

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

bungkusan: kantong bungkusan, Tube packing, reel packing

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000K/month

merek: ANTENK

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 100000K/month

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8536909000

palabuhan: SHENZHEN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. ngenalkeun 2.54mm Lulugu Warga Tujuh Baris Lurus kontak tilu Tipe H: 8 konektor.
Kamampuan tegangan:

Voltase operasi maksimum konektorna langkung luhur ti tegangan pasti, sareng éta henteu aman pikeun nyambungkeun konektor. Sanaos ampir sadaya panyambungna cocog pikeun volt low, nalika naek kana anu disebut voltase bahya, perlu dicatet yén insulasi éta mungkin gagal atanapi meureun aya flashover. Kukituna, pastikeun yén voltase maksimal henteu ngaleuwihan sareng yén spésifikasi tiasa disayogikeun pikeun AC sareng DC.

SPECIFIKASI
Rating Ayeuna: 3.0 Amp
Rintangan Penebat: 1000M ohms min
Rintangan hubungan: 20M ohms max
Diélectric With With: AC500V
Suhu Operasi: -65 ° C ka + 125 ° C
Bahan Hubungan: Kuningan
Bahan Insulator: PBT, UL 94V-0 Hideung

2.54 mm Female Header Single Row Straight triple contact Type H8.5



Categories produk : Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Bob Yang
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan