Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 2.54mm Pin Lulugu
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2.54mm Pin Lulugu

Kategori produk tina 2.54mm Pin Lulugu, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Pcb Lulugu, 2.54Mm Awéwé Pin Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 2.54Mm Pcb Lulugu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 2.54mm Pin Lulugu suppliers

2.54mm (0.1 ") Jukut Lambang awéwé
Ihtisar
Header awéwé anu paling sering ditingali nyaéta 2,54mm (0.1 ") header tunggal / ganda baris / sénsor. Lambang awéwé ieu sareng pasangan jalu na dianggo dina nyambungkeun papan Arduino sareng tamengna. panyambungna profil anu dirancang pikeun sinyal papan sareng kakuatan PC low power nalika rohangan sakedik premium. Aranjeunna gaduh jangkungna anu sampurna pikeun ngabersihan konektor USB-B sareng saé pikeun numpuk sababaraha tameng.
Kusabab header bikang pitch 2.54mm sering dianggo dina seueur aplikasi, Scondar nawiskeun seueur pilihan pikeun jinis header awéwé ieu. Orientasi tiasa janten SMT atanapi THM, tunggal, dua kali atanapi rangking tilu. Antenk nawiskeun headers awéwé pitch 2.54mm dina orientasi anu nangtung atanapi sudut katuhu. Pin sareng sabeulah ogé aya dina sababaraha ukuran, cacah, amperages, sareng plating.

2.54mm tiasa nampung arus maksimal 3A, kalayan ukuran kawat 30 dugi 22 AWG, sareng dugi ka 40-posisi. Antenk nawiskeun lulugu awéwé ieu dina harga anu bermutu tinggi sareng harga anu mampu dipetik China anu snuggly pas dina pin header jalu sareng tindakan minangka resepsi.


Lulugu awéwé sok disebut salaku [konektor Lulugu ", Antenk nyayogikeun jarak konektor header, tina pitch 2,54mm (.100 ″ inci) ka luhur 1.0mm (.039 ″ inci). Jumlah pin (kontak) asal ti 2 ka 40 pin per barisan. Aya tilu jinis: Lurus (Dip Dukungan), Manglé katuhu, SMT (permukaan gunung).
Upami anjeun teu tiasa mendakan barang anu anjeun pikahoyong ti barang-barang di luhur, wilujeng sumping ka kami, sareng anjeun bakal salawasna nampi responsif ti kami.

Aplikasi tina 2.54mm Pitch Awewe Lambang awéwé
Éléktronik:
Aplikasi LED
Bojo Arduino
Arduino Pro
Arduino Mega
Aplikasi solar
Sistem timbangan

Pakakas:
Hawa hawa
Kulkas
Oven microwave
Mesin cuci
Panas cai
Jamban pancuran
Ngabeungeun / garing
Perbuatan
Otomotif, beurat tugas sareng militér
Pikeun pakakas anu padat diperyogikeun ngabutuhkeun pangurangan beurat sareng suda sareng pikeun kaayaan anu sesah sareng atos.

Infotainment kendaraan
Périferal komputer
Sambungan Batré
Sambungan batré gumantung kana kamampuan arus pikeun nyebarkeun arus anu dipercaya sareng solid. Ieu nyegah panas dina sirkuit sirkuit sareng voltase.
Bungkus batré anu tiasa dicapai deui
Bakat batré
Batré sirkuit ngaleungitkeun
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat

Monitor monitor


Komunikasi
Telekomunikasi
Datacoms

Gunung Tipe: Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung

Di hiji sisi lulugu awéwé ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).

Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)

Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.
Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
2,54mm, header bikang nangtung 1-barisan, 2,54mm, lulugu nangtung nangtung 2-baris, 2,54mm, lulugu nangtung 3-baris, 2,54mm, lulugu awéwé sudut sareng 1 barisan sareng 2,54mm, 2-barisan katuhu- lulugu awéwé, 2,54mm U-
Judul Lambang Bentuk, 2.54mm U-Shaped Dual Row Lambang awéwé mangrupikeun conto produk Antenk nganggo jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.
2,54mm, lulugu awéwé sudut sareng 2-jajar sareng 2,54mm, lulugu awéwé dina sudut ka-1 jajar Antenk` anu diulas lulugu awéwé SMT.

Orientasi / Pin-Type: Vertical (Lurus), Right-Angle sareng U-Shaped

Header awéwé 2.54mm pitch tiasa langkung diklasifikasikeun kana orientasi pin ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng, lulugu pojok katuhu atanapi lulugu awéwé ngawangun U.

Orientasi Ngadeg atanapi Lambang Orièndah Lurus
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi ..

Orientasi Lulugu Wétan anu leres-Angle
Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Orientasi Lulugu U-Shaped
Orientasi ngawangun U dicirikeun ku bentuk pin dina hiji sisi lulugu, ngabentuk hurup [U ". Hal ieu sering dipilih pikeun aplikasi dimana siklus kawin ulangan henteu diperyogikeun sabab éta ogé tiasa dianggo sareng dipasihan langsung ka duanana PCB urang.
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.

Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa
Kanggo lulugu awéwé 2.54mm lempeng atanapi nangtung, jumlah standar larik anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-40 pin bari kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 2-80 pin.

Bahan Pin
Pin konektor anu napel dina papan parantos dirarancang nganggo tambaga tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Custom 2.54mm Jukut Awewe Pitch
Disesuaikan 2.54 mm headers awéwé ogé aya, sahingga prosés manufaktur anjeun langkung gancang nalika pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator dilakukeun kalayan ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha jumlah sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.
Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.
Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan