Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Kawat Panyambung Panyambung Series > 2,5 Panyambung Ka Kabél
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2,5 Panyambung Ka Kabél

Kategori produk tina 2,5 Panyambung Ka Kabél, kami pabrik husus ti Cina, 2, 5 Panyambung Ka Kabél suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 2,5 Panyambung Ka Kabél suppliers

2,5 Panyambung Ka Kabél.

Konektor tiasa digolongkeun kana tilu jinis dasar: garis ka garis, baris ka papan sareng papan ka papan. Tilu jinis hubungan ieu henteu bénten pisan. Aya dua alesan pikeun tumpang tindihkeun ieu. Kaping heula, desain panyambung anu sami ngan ukur kedah ditetepkeun saatos rada ganti mode sambungan, maksudna, éta janten skéma desain anyar anu tiasa diterapkeun dina modeu sambungan anyar; Bréh, hiji kabel tiasa dipasang sareng lambung ka konektor garis dina hiji tungtung sareng lambung ka konektor dewan dina tungtung sanés salami rapat, contona, penampilan kelas 5 I / O konektor O paling umum anu contona. Upami urang nyingkahan kabetot sambungan ieu jenis, éta bakal nyayogikeun dasar anu efektif pikeun klasifikasi konektor.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan