Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Kawat Panyambung Panyambung Series > 2.0mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2.0mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan

Kategori produk tina 2.0mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan, kami pabrik husus ti Cina, Nyambung Panyambung, 2.0Mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kawat Kabel 2.0Mm Pcb Pikeun Panyambung Dewan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 2.0mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan suppliers

Ringkesan ngeunaan 2.0mm Pitch Konektor Panyambung Kawat
Panyambung PH mm mm mm mangrupikeun komponén anu low- sareng kompak anu ngirimkeun jasa anu tiasa dieusian ku syarat sambungan tinggi pikeun papan circuit dicitak.
Lingkungan anu direncanakeun anu sering dituju panas sareng geter sapertos dina kendaraan beurat sareng batré
Ngirimkeun kana peringkat ayeuna 2.0 A sareng 250 V, diterapkeun pikeun American Wire Gauge (AWG) # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 30, # 31, # 32.
Nyambungkeun konektor ieu mangrupikeun konci gaya kréng dirancang ku Antenk sareng konfigurasi khusus anu nyegah pangguna tina sisipan inverted.


Spesifikasi Umum Kabel 2.0mm Pikeun Panyambung Dewan
Hubungan Jampi 2.0mm
Kontak No.of 2 ka 16 posisi
Ayeuna 2A (AWG # 22 ka # 28)
Cocog Salib Jst PH Panyambung Series
Rating Ayeuna: 2A
Rating Daya Tegangan: 250V
Kisaran suhu: -25 ° C ~ + 85 ° C
Hubungan Rintangan: 20m Omega Max
Rintangan Penebat: 1000M Omega Min
Tegangan Deui: 800V AC / menit

Kauntungan 2.0mm Konektor Panyambung Kawat
2.0 mm pitch janten pilihan pangsaéna pikeun sistem éléktronik anu rame pikeun konfigurasi leutik, alun-alun, kasar sareng fitur tahan kejutan.
Kakuatan Caters, Sinyal sareng Pangabutuh Hubungan Bumi
Konektor ieu tiasa nangtung salaku kontak kakuatan, kontak sinyal atanapi kadua sakumaha kakuatan sareng sinyal kontak atanapi sinyal sareng kontak grounding. Abah wiring ngahubungkeun PCB ka sababaraha komponén anu ngirim sinyal sareng kakuatan ka alat-alat éléktronik anu sanés.
Aman tur dipercaya
Panyambung pitch 2.0 mm ngajamin kasalametan, panyalindungan sistem sareng kinerja kalayan konduktor logam anu kabeungkeut sareng sababaraha titik grounding nyegah bahaya bahaya, karusakan komponén, overheating sareng mungkin electrocution.
ROHS patuh
Produk henteu ngandung bahan kimia anu dibatesan dina konsentrasi henteu patuh kana standar ROHS. Kituna, pikeun komponénna, produk tiasa didamel kana suhu tinggi anu diperyogikeun ku pédah bébas gratis.

Fitur sareng Mangpaat tina 2.0mm Pitch Konektor Panyambung Kawat
Pitch pangleutikna pikeun sistem krat Kawat-to-Board positip
Nyayogikeun tabungan rohangan kanggo dipasangkeun komponén sanés
ingetan kawin kalayan kakuatan kawin sareng pasukan unmating
Variasi header lebar pikeun masihan palanggan sareng seueur pilihan sareng kalenturan desain
Gampil dik mate sareng batur
Spasi nyimpen SMT Mounting anu nyayogikeun perhimpunan sareng biaya
Majelis otomatis otomatis ngirangan prosés kerja


Industri aplikasi 2.0mm Pitch Konektor Panyambung Kawat :
Otomotif
Modél éléktronik
Nu meuli
AC POS kondisioner nyetél Notebook PCS mart meter TV Televisi UAV / Drones
Industri
Servo motor
Médis
Sabar Monitor
Ieu sanés daptar aplikasi pikeun produk ieu. Éta ngagambarkeun sababaraha kagunaan anu langkung umum.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan