Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series > 2.0mm Lulugu
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2.0mm Lulugu

Kategori produk tina 2.0mm Lulugu, kami pabrik husus ti Cina, Pcb Pin Lulugu, 2.0Mm Jaringan Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 2.0Mm Juru Lulugu Pin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 2.0mm Lulugu suppliers

2.0mm (0,079 ") Pinger Pin
Headers pin 2.0mm mangrupikeun papan-to-board atanapi PCB ka konektor PCB anu dipeunteun pikeun 250VAC sareng arus pang-industri anu kawéntar 3.0A. Antenk nawiskeun seueur konfigurasi pikeun pin lulut ieu. Dirancang pikeun aplikasi low-low, header pin ieu didamel tina thermoplastic suhu tinggi sareng ditawarkeun ku sababaraha cara sambungan sareng gaya na ningkatkeun sapertos through-hole (THM) atanapi permukaan gunung (SMT) sareng tiasa dina nangtung (lempeng) , angkat atanapi dina sudut konfigurasi / orientasi anu leres

Kustomisasi pin header ogé sayogi atas pamundut anjeun. Header pin 2.0mm pinunjuk pisan nyarankeun pikeun sinyal sareng kakuatan dewan PC kakuatan anu rendah nalika rohangan dina harga premium sareng nalika header pitch 1.0mm sareng 1.27mm henteu tiasa ngabebaskeun anu ayeuna. Salaku tambahan, header pitch 2.0mm pin boga kualitas kawin alus teuing anu cocog sareng sababaraha jinis panyambung awéwé.


Aplikasi tina 2.0mm Pitch Pin
Otomotif, beurat tugas sareng militér
Header pin 2.0mm nyaéta henteu ngan ukur cocog kanggo pakakas anu padat ngabutuhkeun pangurangan beurat sareng ngirangan tapi ogé pikeun sambungan otomotif, kabentuk dina kaayaan anu tangguh sareng kasar.
Sambungan Batré
Bungkus batré anu tiasa dicas deui, kénging batré, sirkuit ngaleungitkeun batré. Sambungan batré gumantung kana kamampuan arus pikeun nyebarkeun arus anu dipercaya sareng solid. Ieu nyegah panas dina sirkuit sirkuit sareng voltase.
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat
Komunikasi: Telkom sareng Datacoms

Kontrol Industri sareng Otomotif


Gunung Tipe: Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung

Headers pin 2.0mm (jalu) ditawarkeun dina di tungtung Surface-mount atanapi Liwat-through mounting termination. Di hiji sisi lulugu pin ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).


Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)
Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.
Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
2.0mm header barisan tegak 2.0mm, header dobel bertanda 2.0mm nangtung, 2.0mm Lambang pin baris barisan légér, 2.0mm Luhurna pin baris dua pin Luluk, 2.0mm Lambang sudut anu pojok tunggal sareng 2.0mm Lambang sudut ganda dual sudut-sudut aya sababaraha conto produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.

Laju pin lisan 2.0mm Dual Row pin, 2.0mm SMT Titik pin baris barisan, 2.0mm SMT Dual baris pin lulut sareng 2.0mm Lantai Dow Row Pin Lantai 2.0mm anu judulna SMT pin Antenk.


Soldering Suhu pikeun 2.0mm Headers Pitch Pin
Konektor Soldering SMT pin tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.


Pin-Type: Vertical (Lurus) sareng Sudut-Kanan
Headers pitch 2.0mm tiasa langkung digolongkeun kana pin orientasi ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu lurus anu leres.

Vertical atanapi Lurus Pin (Jalu) Orientasi Lulugu
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi.


Sudut-Angle Pin (Jalu) Orientasi Lulugu

Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.


PCB Nyambung Panyambung
Élégasi Pin Lambang Oriéntasi
Pin pinunjul alias Pins Stacked atanapi Mezzanine ngan saukur tumpukan pin lulut anu nyayogikeun jarak jarakna tepat antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.
Propil Di luhur PCB
Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.

Bujang, Dual, Triple sareng Opat Déwan Baruk
Kanggo header pin jalu 2.0mm lempeng atanapi nangtung, jumlah standar baris anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 4 jajar. Sanajan kitu, kustomisasi tiasa sayogi upami n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-40 pin. Pikeun baris dua kali, nomer kontakna tiasa beda-beda ti 2-80 pin. Pikeun barisan rangkep, éta 2-120 pin, sedengkeun pikeun opat barisan, éta 2-160 pin.

Bahan Pin
Pin konektor parantos dirarancang sareng aloi tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Desain Breakaway
Headers pin ogé dilengkepan desain breakaway sahingga cocog sareng pujian awéwé maranéhna.

Adat Lulut Pin 2.0 2.0
Customisable 2.0 mm headers pin ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun langkung gancang nalika pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha jumlah sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.
Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.
Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan