Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 2.0mm Lulugu Pin
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

2.0mm Lulugu Pin

Kategori produk tina 2.0mm Lulugu Pin, kami pabrik husus ti Cina, 2 Pin Lulugu, 2.0Mm Awéwé Pin Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 2.0Mm Panyambung Pcb R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 2.0mm Lulugu Pin suppliers

2.0mm (0,079 ") Jukut Awewe Pitch

Ihtisar

Soca / header awéwé pitch 2.00 mm mangrupakeun panyambungna profil low anu ditunjuk pikeun sinyal sareng kakuatan dewan PC anu handap nalika rohangan dina premium. Pilihan kalebet ngaliwatan liang, permukaan gunung sareng tiasa ngarobih téknologi kanggo dicampur, pencét-pas sareng nungtut. Pin sareng agul anu sayogi dina sababaraha ukuran, cacah, amperages, sareng plating.


2.0mm tiasa nampung arus maksimal 3A, kalayan ukuran kawat 30 dugi 22 AWG, sareng dugi ka 40-posisi. Antenk nawiskeun headers awéwé 2.0mm dina boh orientasi nangtung atanapi sudut tepat kalayan kualitas tinggi sareng harga China-anu dicutat anu snuggly pas dina pin tina lulugu jalu sareng tindakan minangka resepsi.

Header awéwé anu dipasang 2.0mm umumna dipanggihan di PC`s sareng ogé damel pikeun damel di papan Arduino, Arduino Pro sareng Arduino Mega kalayan header awéwé tunggal atanapi dua kali, ngagampangkeun sambungan pikeun program sareng ngalebetkeun kana sirkuit sanés. Aranjeunna gaduh jangkungna anu sampurna pikeun ngabersihan konektor USB-B sareng saé pikeun numpuk sababaraha taméng.

Lulugu awéwé sok disebut salaku [konektor Lulugu ", Antenk nyayogikeun jarak konektor header, tina pitch 2,54mm (.100 ″ inci) ka luhur 1.0mm (.039 ″ inci). Jumlah pin (kontak) asal ti 2 ka 40 pin per orw. Aya tilu jinis: Lurus (Dip Dukungan), Manglé katuhu, SMT (permukaan gunung).

Upami anjeun teu tiasa mendakan barang anu anjeun pikahoyong ti barang-barang di luhur, wilujeng sumping ka kami, sareng anjeun bakal salawasna nampi responsif ti kami.

Panerapan Lulugu bikang Pitch 2.0mm
Éléktronik:
Aplikasi LED
Bojo Arduino
Aplikasi solar
Sistem timbangan

Pakakas:
Hawa hawa
Kulkas
Oven microwave
Mesin cuci
Panas cai
Jamban pancuran
Ngabeungeun / garing
Perbuatan
Otomotif, beurat tugas sareng militér
Pikeun pakakas anu padat diperyogikeun ngabutuhkeun pangurangan beurat sareng suda sareng pikeun kaayaan anu sesah sareng atos.
Infotainment kendaraan
Périferal komputer
Sambungan Batré
Sambungan batré gumantung kana kamampuan arus pikeun nyebarkeun arus anu dipercaya sareng solid. Ieu nyegah panas dina sirkuit sirkuit sareng voltase.
Bungkus batré anu tiasa dicapai deui
Bakat batré
Batré sirkuit ngaleungitkeun
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat
Monitor monitor


Komunikasi

Telekomunikasi
Datacoms

Gunung Tipe: Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung
Di hiji sisi lulugu awéwé ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).

Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)
Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.
Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
2.0mm header awéwé baris nangtung nangtung, headset awéwé 2.0mm tegak dina baris aluan wanda, 2.0mm sudut katuhu-sudut barisan lulugu awéwé sareng 2.0mm sudut anu tepat dua baris awéwé lulugu nyaéta sababaraha conto produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.
2.0mm judul Dual Baris Langlangan Langsung, 2.0mm SMT Tunggal baris awéwé lulugu sareng 2.0mm SMT Dual baris lulugu awéwé mangrupikeun lulugu awéwé Antenk`s SMT.

Soldering Suhu pikeun 2.0mm Lambang awéwé Pitch
Nyambungkeun SMT panyambung awéwé tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.

Orientasi / Pin-Type: Vertical (Lempeng) sareng Sudut-Kanan
Headers awéwé 2.0mm pitch tiasa langkung digolongkeun kana pin orientasi ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu awéwé anu leres.
Orientasi Ngadeg atanapi Lambang Orièndah Lurus
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi.

Orientasi Lulugu Wétan anu leres-Angle
Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.

PCB Nyambung Panyambung
Pikeun headers awéwé pitch 1.5mm, oriéntasi ditawarkeunana salaku vertikal atanapi sudut katuhu, anu mangrupakeun pilihan. Sénsor anu dipasang / header bikang tiasa sayogi upami dipénta.

Propil Di luhur PCB
Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.

Soket Santai / Lulugu
Soket Santai alias Soket Sangking / Tampa atanapi Mezzanine ngan saukur tumpukan header awéwé anu nyayogikeun jarak jarakna antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.

Milih jenis konfigurasi tumpukan ieu promosi kauntungan anu kieu:
Sambungan Panyambung - kontak ditutup keur nyegah sambungan kabel sareng pedoman anu hadé pikeun konektor panyambung heading.
Pikeun modul PCB nirkabel off-the-rak, tumpukan jangkungna dioptimalkeun nganggo socket tinggi.
Nawiskeun kakuatan anu kuat sareng kaku.
Polarisasi nyegah pangguna ti sisipan inverted.

Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa
Kanggo header awéwé anu lurus 2.0mm atanapi nangtung, jumlah standar baris anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-40 pin bari kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 2-80 pin.

Bahan Pin
Pin konektor anu napel dina papan parantos dirarancang nganggo tambaga tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Custom 2.0mm Jukut Pitch awéwé
Customisable 2.0 mm headers bikang ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun langkung gancang nalika pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha jumlah sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.
Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.
Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan