Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Rectangular I / O Konektor Sambung > Sambungan IEEE 1394-Firewire
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sambungan IEEE 1394-Firewire

Kategori produk tina Sambungan IEEE 1394-Firewire, kami pabrik husus ti Cina, 1394 Panyambung, Ieee 1394 Konektor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 1394 Panyambung Usb R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Sambungan IEEE 1394-Firewire suppliers

IEEE 1394 / Tinjauan Panyambung Firewire
Séri panyambung IEEE 1394 sanggup nampi kadar data dugi ka 400 megabytes per detik kanggo pangiriman séri-diwangun ku genep panyambung posisi (kanggo sambungan komputer pikeun périferal), sareng konektor opat posisi (kanggo sambungan tina alat AV digital. Kami nawiskeun sakedik keretas ukuran M1.6 sareng dua jinis header: bungkusan inline dual (DIP) sareng téknologi permukaan-gunung (SMT). Konektor opat posisi ieu ngabantosan urang ngatur rupa-rupa desain alat sareng cocog pikeun DVD. kotak set-top, jsb Déwan kabel ogé sayogi kalayan opat posisi ka opat posisi, pikeun sambungan alat AV; opat posisi ka genep posisi jinis transisi, kanggo sambungan alat PC sareng AV; sareng genep -pilihan posisi genep posisi pikeun sambungan PC sareng périferal.

IEEE 1394 Fitur Produk Produk
Sesuai ka standar IEEE 1394
Sambungan gampang kanggo colokan sareng muter parangkat
Sayogi pikeun panyambungna rupa-rupa
Jenis DIP sareng SMT sayogi di sisi PCB
Pikeun papan PC 0.8mm sareng 1.6mm, M1.6 sareng M2.1 (4-posisi) panel anu dipasang ukuran benang skru
Anggo kanggo mesin ningkatna otomatis sareng kasét embossed (4-posisi)


Kawat Seuneu (IEEE 1394) Kawat Panyambung ka Borad Konektor
No Kontak 4, 6, 9
Jenis
4pin IEEE 1394 Panyambung Warga PCB Ningkatkeun Lurus
4pin IEEE 1394 Konektor Wanoja PCB Ningkatna Angél Katuhu
6pin IEEE 1394 Konektor Warga PCB Ningkatkeun Lurus
6pin IEEE 1394 Panyambung Warga PCB Ningkatna Anglé Katuhu
4pin IEEE 1394 Konektor Jambon Kawat Kabel Jinis
6pin IEEE 1394 Konektor Jambon Kawat Kabel Jinis
9pin IEEE 1394 Konektor Jambon Kawat Kabel Jinis
9pin IEEE 1394 Konektor Warga PCB Ningkatna Anglé Katuhu
IEEE 1394 Nyambung sareng Perempuan SMT 04P
IEEE 1394 Nyambung sareng Perempuan SMT 09P

Firewire (IEEE 1394)


IEEE 1394 Aplikasi Konektor:
Antarmuka IEEE1394 (Firewire), IEEE1394 mangrupikeun standar séri. .Like USB, IEEE1394 ogé ngadukung périferal hotplug sareng tiasa masihan kakuatan pikeun périferal
ngaleungitkeun kabutuhan catu daya anu diwangun. IEEE1394 ngadukung sababaraha alat ogé panyebaran data singkronisasi.

Kaméra
Kaméra
Panyekel
Printer
Pamaén DVD
Atur-Buleud
Monitor Komputer
Panarima Video Audio
Hard Hard
Alat Rekam Audio

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan