Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series > 1.27mm Lambang Biasa
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

1.27mm Lambang Biasa

Kategori produk tina 1.27mm Lambang Biasa, kami pabrik husus ti Cina, Nyambungkeun Pin Header, 1.27Mm Jalu Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 1.27Mm Juru Lulugu Pin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 1.27mm Lambang Biasa suppliers

1.27mm (0,05 ") Pinger Pin
Antenk nawiskeun rupa-rupa kualitas luhur sareng harga anu saing harga 1.27mm saingan, dual, tilu sareng pin baris alun-alun (jalu) anu dianggo dina seueur sambungan PCB-ka-papan, pas alat-alat leutik, dipasihan alit.

Komponén low-low ieu dilakukeun tina thermoplastic suhu luhur sareng ditawarkeun ku sababaraha cara sambungan sareng gaya na ningkatna sapertos ngaluarkeun (THM) atanapi gunung permukaan (SMT) sareng tiasa nangtung dina tegak (lempeng), angkat atanapi dina Konfigurasi sudut katuhu / orientasi dissipating arus kirang langkung 1.0 A atanapi kirang.

Pin (jalu) lulugu umumna dicét sareng panyambutan lulugu atanapi panambungan (sét awéwé). Jenis header pin ieu cocog pikeun papan PCB pikeun sambungan dewan atanapi pikeun aplikasi pangiriman sinyal.


Aplikasi tina 1.27mm Pitch Pin Lambang
Alat sareng alat-alat alit tiasa nyandak kauntungan tina statusna leutik tapi kuat tina lulugu pin 1.27mm sabab bahanna diuji pikeun getaran tinggi sareng syarat kagét tina industri otomotif, industri, sareng konsumen. Heading pitch 1.27mm pin ieu loba dianggo dina rupa-rupa aplikasi sapertos:
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat
Komunikasi: Telkom sareng Datacoms
Kontrol Industri sareng Otomotif
Alat ritel sareng Titik-Of-Dijual
Mil / Aero sareng Kaamanan Utama
Aplikasi solar
Sistem timbangan
Infotainment kendaraan
Périferal komputer
Telekomunikasi
Monitor monitor

Gunung Tipe:
Ngaliwat-liang vs Surface Gunung
Headers pitch 1.27mm (jalu) ditawarkeun dina di tungtung Surface-mount atanapi Liwat-through mounting termination. Di hiji sisi lulugu pin ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).

Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)
Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.

Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
1.27mm header tunggal baris tegak, 1.27mm tegak header dua baris, 1.27mm Luhurkeun pin baris pin lieur, 1.27mm Diangkat dua baris pin Tanduk, 1.27mm Luncat sudut barisan katuhu sareng 1.27mm Titik-sudut anu duaan jajar anu tepat-béda
conto produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.
1.27mm sudut Dual Bar Rawa pin lulut, 1.27mm SMT Titik pin baris sakaligus, 1.27mm SMT Dual pin lulugu sareng 1.27mm Lambang Dual Row Pin Lulut anu mangrupikeun judul antenk `SMT pin.
Soldering Suhu pikeun 1.27mm Lulut Pitch Pin
Konektor Soldering SMT pin tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.


Jenis Pin
Tangtung (Lurus) sareng Manglé-Katuhu
Headers pitch 1.27mm tiasa langkung diklasifikasikeun kana orientasi pin ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu lurus anu leres.

Vertical atanapi Lurus Pin (Jalu) Orientasi Lulugu
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi ..

Sudut-Angle Pin (Jalu) Orientasi Lulugu
Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.

PCB Nyambung Panyambung
Élégasi Pin Lambang Oriéntasi
Pin pinunjul alias Pins Stacked atanapi Mezzanine ngan saukur tumpukan pin lulut anu nyayogikeun jarak jarakna tepat antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.

Propil Di luhur PCB
Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.

Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa
Pikeun header pin jalu 1.27mm lempeng atanapi nangtung, jumlah standar larik anu ditawarkeun Scondar kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-50 pin sedengkeun kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 4-100 pin.

Bahan Pin
Pin konektor parantos dirarancang sareng aloi tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Desain Breakaway
Headers pin ogé dilengkepan desain breakaway sahingga cocog sareng pujian awéwé maranéhna.

Adat Luncat Pitch 1.27mm Pin
Customizable 1,27 mm headers pin ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun cara anu gancang sakumaha pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha nomer sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.
Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.
Antenk ogé nawiskeun rangkeian Tape adat sareng reel gerbong bungkus pélakan.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan