Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 1.27mm Béntang Pin Lambang
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

1.27mm Béntang Pin Lambang

Kategori produk tina 1.27mm Béntang Pin Lambang, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Pcb, 1.27Mm Lambang Pin Lambang suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 1.27 Lulugu connecto R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 1.27mm Béntang Pin Lambang suppliers

1.27mm (0,050 ") Jukut Lambang awéwé
Siga lulugu jalu 1.27mm, lulugu awéwé 1,27mm dipaké dina alat-alat anu padat, ngabutuhkeun konéksi rohangan. Propil anu lemah, lulugu awéwé 1,27mm ngarujuk kana kabutuhan pikeun nyambungkeun rupa-rupa konfigurasi dewan-ka-papan, kalayan milih vakum sareng tempat anu cocog pikeun manufaktur otomatis otomatis tinggi. Éta tiasa sayogi dina jangkung tumpukan tinggi, ngalangkungan, kasar, kapadetan tinggi, sareng dina seueur desain murah.
Antenk nawiskeun lulugu awéwé 1,27mm dina boh SMT atanapi THM orientasi kalayan kualitas luhur sareng harga China-anu dicutat anu snuggly cocog sareng pin tina lulugu jalu sareng tindakan minangka resepsi.
Majelis sareng jasa saderhana sareng boh nangtung (lempeng), luhur atanapi dina orientasi sudut anu leres, anu tiasa dissipate arus kirang langkung 1.0 A atanapi kirang dina pita sareng reel kemasan. Sudut anu dilengkepan ogé tiasa ngaleungitkeun bayangan anu ngamungkinkeun ngoptimalkeun kaluaran LED.
Header pitch pitch 1.27mm umumna dipendakan dina PC`s sareng didamel ogé pikeun digawé di papan Arduino, Arduino Pro sareng Arduino Mega kalayan header awéwé tunggal atanapi dua kali sakaligus, mempermudah sambungan pikeun program sareng ngalebetkeun kana sirkuit sanés. Aranjeunna gaduh jangkungna anu sampurna pikeun ngabersihan konektor USB-B sareng saé pikeun numpuk sababaraha taméng.
Lulugu awéwé sok disebut salaku [konektor Lulugu ", Antenk nyayogikeun jarak konektor header, tina pitch 2,54mm (.100 ″ inci) ka luhur 1.0mm (.039 ″ inci). Jumlah pin (kontak) asal ti 2 ka 40 pin per orw. Aya tilu jinis: Lurus (Dip Dukungan), Manglé katuhu, SMT (permukaan gunung).
Upami anjeun teu tiasa mendakan barang anu anjeun pikahoyong ti barang-barang di luhur, wilujeng sumping ka kami, sareng anjeun bakal salawasna nampi responsif ti kami.


Aplikasi tina 1.27mm Pitch Awéwé Lambang
Ukuran leutikna paling pas pikeun sambungan PCB tina alat leutik sareng alat sapertos:
Papan Arduino
Lampu arsitéktur sareng lampu
Écér sareng lampu pangémutan
Cahaya lampu retrofit LED
Kabinet atanapi lampu jati
Cahaya cove komérsial / padumukan
Alat WiFi
Konsol kaulinan
Alat pangukuran
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat
Komunikasi: Telkom sareng Datacoms

Kontrol Industri sareng Otomotif


Gunung Tipe: Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung
Di hiji sisi lulugu awéwé ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).

Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)
Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.
Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
1.27mm tegak tunggal baris awéwé lulugu, 1.27mm tegak dua baris header bikangna, 1.27mm Lambang tunggal baris awéwé lulugu, 1.27mm Diwangunkeun dua baris awéwé Lulugu, 1.27mm lénggér dina barisan judul awéwé katuhu sareng 1.27mm-sudut dua baris dua bikang bikang lulugu aya sababaraha conto produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.

1.27mm Luncat Kanan Dual Row awéwé lulugu, 1.27mm SMT Tunggal baris judul lulugu, 1.27mm SMT Dual baris lulugu awéwé sareng 1.27mm Lambang Dual Row Lambang awéwé nyaéta header awéwé Antenk`s SMT.


Soldering Suhu pikeun 1.27mm Lambang awéwé Pitch
Nyambungkeun SMT panyambung awéwé tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.

Pin-Type: Vertical (Lurus) sareng Sudut-Kanan
1.27mm headers bikang tiasa langkung diklasifikasikeun kana orientasi pin ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu lalaki anu leres.

Orientasi Ngadeg atanapi Lambang Orièndah Lurus
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi.

Orientasi Pin Lieur Béntang Pin
Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.


PCB Nyambung Panyambung
Propil Di luhur PCB
Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.

Soket Santai / Lulugu
Soket Santai alias Soket Sambung / Tampa atanapi Mezzanine ngan ukur tumpukan header awéwé anu nyayogikeun jarak jarakna antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.

Milih jenis konfigurasi tumpukan ieu promosi kauntungan anu kieu:
Sambungan Panyambung - kontak ditutup keur nyegah sambungan kabel sareng pedoman anu hadé pikeun konektor panyambung heading.
Pikeun modul PCB nirkabel off-the-rak, tumpukan jangkungna dioptimalkeun nganggo socket tinggi.
Nawiskeun kakuatan anu kuat sareng kaku.
Polarisasi nyegah pangguna ti sisipan inverted.

Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa
Pikeun header awéwé anu lempeng atanapi tegak 1.27mm, jumlah standar larik anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-40 pin bari kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 2-80 pin.

Bahan Pin
Pin konektor anu napel dina papan parantos dirarancang nganggo tambaga tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Custom 1.27mm Jukut Awewe Pitch
Disesuaikan 1.27 mm headers awéwé ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun langkung gancang nalika pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha jumlah sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.

Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.

Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan