Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Kawat Panyambung Panyambung Series > 1.25mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

1.25mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan

Kategori produk tina 1.25mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan, kami pabrik husus ti Cina, Konektor Otomotif, 1.25Mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Kawat Kabar 1.25Mm Pcb Pikeun Panyambung Dewan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 1.25mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan suppliers

1.25mm Konektor Kabel ka dewan tiasa di béréskeun dina wates sareng ukuran anu béda pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi. Konektor ieu masihan kakuatan sareng sinyal nganggo gaya awak anu béda, pilihan henteuna, sareng garis tengah. Pikeun milarian kawat kana papan anu diperyogikeun, klik dina bagian anu luyu di handap.


Katerangan
Sistem konektor kawat 1.25mm dirancang pikeun rupa-rupa aplikasi di Pasar Industri, Otomotif, sareng Konsumén.
Jangkauan komprehensif diwangun ku terminal, housings krimpil sareng headers PCB dina sudut anu lempeng sareng katuhu, permukaan permukaan sareng konfigurasi liwat-liang. Eta sayogi dina 2 ka 15 sirkuit dina sakaligus. Solusi kawat 1.25mm cocog sareng standar industri Perusahaan EU. Bahan header PCB nyumponan syarat-syarat bébas halogen sareng tiasa dijalankeun dina kisaran suhu antara -40 ° C dugi ka + 105 ° C.

Ngahemat rohangan sareng pitch 1.25mm
Cocog pikeun pasar Industri, Otomotif, sareng Konsumén
Perumahan kranjang sareng fitur gesekan
Konsep kana Standar Kasalametan Industri EU
Kawat tempatna kawat dugi ka 32AWG-28AWG

Fitur
Tilu versi plating - Tin 15μin Emas, 30μin Emas sareng Emas Flash
Pinuh polarisasi sapinuhna
Perumahan kranjang sareng fitur gesekan
Pita sareng Reel bungkusan nganggo cap up
UL94V-0 flammability dipeunteun bahan LCP
Bahan résin bébas Halogen
Patuh sareng RoHS gratis

Manfaat
Ngarojong aplikasi dina berbagai lingkungan
Nyegah kabingungan teu kahaja
Nyayogikeun tambahan sareng nyegah nyegah abah-to-header
Nyokot sareng tempatna pikeun prosés produksi SMT
Rating flammability luhur
Parabot syarat lingkungan
Ngartos syarat lingkungan, kasehatan sareng kaamanan

Panerapan
Pamakéna
Audio Audio
Industri & Alat
Kontrol Industri
Instruméntasi / Pangukuran
Peralatan Kantor
Leutik Motor / Kontrol Robot
Kaamanan
Sistem Alarem
Mesin POS Vending

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan