Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series > 1.0mm Lulugu
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

1.0mm Lulugu

Kategori produk tina 1.0mm Lulugu, kami pabrik husus ti Cina, Janten Lulugu Pin, 1.0Mm Jaringan Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 1.0Mm Pin Lulugu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 1.0mm Lulugu suppliers

1.0mm (.039 ″) Jukut Pin

Ihtisar

Antenk nawiskeun macem-macem kualitas luhur sareng harga saingan 1.0mm pitch tunggal, dual, tilu, pin quad row (jalu) header anu dianggo dina seueur sambungan PCB-to-board, pas alat-alat leutik, padat-empuk.


Komponén low-low ieu dilakukeun tina thermoplastic suhu luhur sareng ditawarkeun ku sababaraha cara sambungan sareng gaya na ningkatna sapertos ngaluarkeun (THM) atanapi gunung permukaan (SMT) sareng tiasa nangtung dina tegak (lempeng), angkat atanapi dina Konfigurasi sudut katuhu / orientasi dissipating arus kirang langkung 1.0 A atanapi kirang.


Pin (jalu) lulugu umumna dicét sareng panyambutan lulugu atanapi panambungan (sét awéwé). Jenis header pin ieu cocog pikeun papan PCB pikeun sambungan dewan atanapi pikeun aplikasi pangiriman sinyal.


Aplikasi tina 1.0mm Pitch Pin Luncat

Ukuran leutikna paling cocog pikeun sambungan PCB tina alat-alat alit sapertos alat WiFi, konsol kaulinan, alat ukur, sareng alat-alat anu peryogi antarmuka khusus pikeun dihubungkeun sareng dihubungkeun.


Gunung Tipe : Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung

Di hiji sisi lulugu pin ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).


Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)

Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.

Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.

Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.

1.0mm header barisan tegak 1.0mm, 1.0mm header dua baris vertikal, 1.0mm Lambang pin baris bar tunggal, 1.0mm Luhurna pin baris dua pin Luluk, 1.0mm Lambang sudut anu pojok tunggal sareng 1.0mm Pariwari anu dua kali lurus sareng sababaraha conto. produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.


Bukaan-Gunung

Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.

Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.

Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.

Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.

Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.

1.0mm lulugu Dual Row pin pinis, 1.0mm SMT Titik pin baris sakaligus, 1.0mm SMT Dual baris pin lulut sareng 1.0mm Lambang Dwi Row Pin Lantai anu judulna SMT pin Antenk`s.

Soldering Suhu pikeun 1.0mm Headers Pin Jari

Soldering pin SMT pinas tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.


Pin-Type: Vertical (Lurus) sareng Sudut-Kanan

Header pitch 1.0mm tiasa langkung diklasifikasikeun kana orientasi pin ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu anu leres.


Vertical atanapi Lurus Pin (Jalu) Orientasi Lulugu

Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi.

Sudut-Angle Pin (Jalu) Orientasi Lulugu

Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).

Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.


PCB Nyambung Panyambung

Élégasi Pin Lambang Oriéntasi

Pin pinunjul alias Pins Stacked atanapi Mezzanine ngan saukur tumpukan pin lulut anu nyayogikeun jarak jarakna tepat antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.


Propil Di luhur PCB

Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.


Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa

Pikeun header pin jalu 1.0mm lempeng atanapi nangtung, jumlah standar baris anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-50 pin sedengkeun kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 4-100 pin.


Bahan Pin

Pin konektor parantos dirarancang sareng aloi tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.


Desain Breakaway

Headers pin ogé dilengkepan desain breakaway sahingga cocog sareng pujian awéwé maranéhna.


Custom 1.0mm Pitch Header Pin

Customisable 1.0 mm headers pin ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun gancang kalayan pin sabab dina pin parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.


Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.


Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.


Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan