Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series > 1.0mm Lulugu Pin
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

1.0mm Lulugu Pin

Kategori produk tina 1.0mm Lulugu Pin, kami pabrik husus ti Cina, Pcb Lulugu, 1.0Mm Lambang Pin Lambang suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 1.0Mm Panyambung Lambang Panyambung Wanoja R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 1.0mm Lulugu Pin suppliers

1.0mm (.039 ") Lulugu awéwé

Ihtisar

Iraha waé peryogi pikeun panyambungna ukuran alit dina alat kompak, lulugu awéwé 1.0mm pitch, atanapi anu sok disebut salaku konektor lulugu, paling cocog pikeun aplikasi ieu. Henteu ngan ukur lulugu rohangan awéwé ieu, tapi éta ogé dirancang pikeun milih vakum sareng tempat anu cocog pikeun manufaktur otomatis otomatis.
Antenk nawiskeun profil séhat, gampang dipasang, SMT atanapi THM plugs konektor awéwé miniét kalayan kualitas luhur sareng harga China anu dikutip, pikeun sambungan dewan-ka-papan, snuggly pas dina pin header jalu sareng ngalaksanakeun salaku ngawadahan.
Majelis sareng jasa sederhana sareng boh nangtung (lempeng), luhur atanapi dina konfigurasi sudut / orientasi sudut anu leres, anu tiasa ngaleungitkeun arus kirang langkung 1.0 A atanapi kirang dina kasét sareng reel bungkusan. Sudut anu dilengkepan ogé tiasa ngaleungitkeun bayangan anu ngamungkinkeun ngoptimalkeun kaluaran LED.
Ogé, headset témbok 1.0mm didamel damel di papan Arduino, Arduino Pro sareng Arduino Mega kalayan header awéwé tunggal atanapi dua kali, ngagampangkeun sambungan kanggo program sareng ngalebetkeun kana sirkuit sanés. Aranjeunna gaduh jangkungna anu sampurna pikeun ngabersihan konektor USB-B sareng saé pikeun numpuk sababaraha taméng.
Lulugu awéwé sok disebut salaku [konektor Lulugu ", Antenk nyayogikeun jarak konektor header, tina pitch 2,54mm (.100 ″ inci) ka luhur 1.0mm (.039 ″ inci). Jumlah pin (kontak) asal ti 2 ka 40 pin per orw. Aya tilu jinis: Lurus (Dip Dukungan), Manglé katuhu, SMT (permukaan gunung).
Upami anjeun teu tiasa mendakan barang anu anjeun pikahoyong ti barang-barang di luhur, wilujeng sumping ka kami, sareng anjeun bakal salawasna nampi responsif ti kami.

Aplikasi tina 1.0mm Pitch Awewe bikang
Ukuran leutikna paling pas pikeun sambungan PCB tina alat leutik sareng alat sapertos:
Papan Arduino
Lampu arsitéktur sareng lampu
Écér sareng lampu pangémutan
Cahaya lampu retrofit LED
Kabinet atanapi lampu jati
Cahaya cove komérsial / padumukan
Alat WiFi
Konsol kaulinan
Alat pangukuran
Alat Diagnostik sareng Ngawasi Alat
Komunikasi: Telkom sareng Datacoms
Kontrol Industri sareng Otomotif

Gunung Tipe: Ngalangkungan-liang vs Permukaan Gunung

Di hiji sisi lulugu awéwé ieu mangrupikeun séri pin anu tiasa dipasang sareng dipaterkeun kana permukaan PCB (SMT) atanapi disimpen kana liang bor dina PCB (THM).


Ngaliwatan-Lubuk (Boca-In)
Pangalusna dianggo pikeun produk-reliabilitas anu luhur anu peryogi sambungan anu langkung kuat antara lapisan.
Aeroangkasa sareng produk militer anu paling dipikaresep pikeun meryogikeun modél kieu kusabab produk ieu ngalaman percepatan ekstrim, tabrakan, atanapi suhu anu luhur.
Mangpaat dina uji sareng aplikasi prototyping anu kadang-kadang ngabutuhkeun panyaluyukeun sareng ngagantian manual.
1.0mm tegak lulugu tunggal baris 1.0mm, 1.0mm tegak dua baris header bikangna, 1.0mm Lambang tunggal baris awéwé lulugu, 1.0mm Luhur dua baris awéwé Lulugu, sudut sudut 1.0mm pojok tunggal barisan awéwé sareng 1.0mm sudut-sudut dua baris bikang bikangna lulugu aya sababaraha conto produk Antenk kalayan jinis Gunung liwat-liang.

Bukaan-Gunung
Syarat hardware éléktronik anu paling umum nyaéta SMT.
Penting dina desain PCB sareng manufaktur, sanggeus ningkatkeun kualitas sareng kinerja PCB sacara umum.
Biaya ngolah sareng nanganan dikurangan.
Komponén SMT tiasa dipasang dina dua sisi dewan.
Kamampuhan pikeun nyocogkeun sajumlah komponén leutik dina PCB parantos langkung ageung langkung ageung, langkung luhur ngajalankeun, sareng PCB langkung alit.
1.0mm Dual Baris Langlung Kepala Dual Row, 1.0mm SMT Tunggal baris awéwé lulugu, 1.0mm SMT Dual baris lulugu awéwé sareng 1.0mm Lambang Dual Row bikang Lambang anu judulna SMP Antenk`s header.

Soldering Suhu pikeun 1.0mm Lambang awéwé Pitch

Nyambungkeun SMT panyambung awéwé tiasa dilakukeun dina suhu puncak 260 ° C maksimal 60 detik.


Orientasi / Pin-Type: Vertical (Lempeng) sareng Sudut-Kanan
Header 1.0mm pitch bikang tiasa langkung diklasifikasikeun kana orientasi pin ogé, sapertos lulugu menegak atanapi lempeng atanapi lulugu awéwé anu leres.

Orientasi Ngadeg atanapi Lambang Orièndah Lurus
Hiji sisi séri pin disambungkeun ka papan PCB dimana pin tiasa di sudut katuhu ka permukaan PCB (biasana disebut "lempeng" atanapi [nangtung ") atanapi.

Orientasi Lulugu Wétan anu leres-Angle
Selari kana permukaan dewan (disebat "pinunjuk-sudut" pin).
Masing-jinis pin ieu gaduh aplikasi anu béda-béda anu cocog sareng konfigurasi khusus.


PCB Nyambung Panyambung
Propil Di luhur PCB
Konfigurasi jinis ieu cara anu paling umum pikeun nyambungkeun papan-to-papan ku hiji konektor. Mimiti, jangkungna tumpukan diitung ti hiji lembaga ka anu sanés sareng diukur tina papan circuit dicitak dugi ka sudut insulator anu paling luhur di luhur PCB.

Soket Santai / Lulugu
Soket Santai alias Soket Sambung / Tampa atanapi Mezzanine ngan ukur tumpukan header awéwé anu nyayogikeun jarak jarakna antara PCB anu ngoptimalkeun réliabilitas listrik sareng prestasi antara papan PCB.

Milih jenis konfigurasi tumpukan ieu promosi kauntungan anu kieu:
Sambungan Panyambung - kontak ditutup keur nyegah sambungan kabel sareng pedoman anu hadé pikeun konektor panyambung heading.
Pikeun modul PCB nirkabel off-the-rak, tumpukan jangkungna dioptimalkeun nganggo socket tinggi.
Nawiskeun kakuatan anu kuat sareng kaku.
Polarisasi nyegah pangguna ti sisipan inverted.


Bujang, Dual atanapi langkung-langkung Singa
Pikeun lulugu 1.0mm lempeng atanapi tegak, jumlah standar larik anu antenk nawiskeun kisaran ti 1 dugi ka 2 jajar. Nanging, kustomisasi tiasa sayogi upami 3, 4 atanapi n nomer barisan anu diperyogikeun ku nasabah. Ogé, nomer kontak pikeun baris tunggal nyaéta sakitar 2-40 pin bari kanggo dua kali, nomer kontakna mungkin beda-beda ti 2-80 pin.

Bahan Pin
Pin konektor anu napel dina papan parantos dirarancang nganggo tambaga tambaga. Kalayan pamenta nasabah yén pin tiasa disusun emas.

Custom 1.0mm Jukut Pitch awéwé
Customisable 1.0 mm headers bikang ogé sayogi, sahingga prosés manufaktur anjeun langkung gancang nalika pin anu parantos dipasang dina header, jangkungna insulator didamel dina ukuran anu leres sareng panjang pin anu akurat anu anjeun lakukeun.
Bagianna dilakukeun ku prosés manufaktur semi-otomatis anu mastikeun boh akurasi sareng ngeunah dina nanganan header sateuacan bungkusan dina kasét sareng reel.

Tape sareng Reel Pembungkusan kanggo Komponén SMT
Header SMT Antenk ditawarkeun sareng panjang pin kawin anu disesuaikan, dimana unggal séri gaduh sababaraha jumlah sirkuit, kasimpulan dugi ka sarébu nomer bagian individu pikeun séri panyambung.
Pita kasét sareng reel panyambungna mastikeun yén header dibungkus dina rohangan anu akurat ukuran pikeun jangkungna, lebar sareng jerona, ngamankeun headers tina lingkungan sareng ngajaga posisi konsisten nalika angkot.
Antenk ogé nawiskeun rangkéian adat Tape sareng reel pamawa bungkus pérés.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan