Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series > 0.8mm Lulugu Pami
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

0.8mm Lulugu Pami

Kategori produk tina 0.8mm Lulugu Pami, kami pabrik husus ti Cina, Pin Lulugu, 0.8Mm Jalu Lulugu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 0.8Mm Pin Lulugu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina 0.8mm Lulugu Pami suppliers

0.8mm Pin Lulugu

Séri Antenk 0.8mm Pitch Male Header sérial nyaéta pitch, profil low, single / dual / three / four row, PCB dipasang konektor set anu dimaksudkeun pikeun aplikasi rohangan terbatas atanapi dimana total beurat mangrupikeun faktor. Sénsulattor sareng kontak anu tiasa dirobih mertahankeun kualitas luhur anu tetep ngaliwatan prosés produksi otomatis kami. Masing-masing séri sayogi di thru-hole PCB atanapi SMT na dipasang sareng dilapis timah, emas atanapi emas selektif sapertos anu parantos dieusian.



0.8mm Pin Luluan Pilihan


Jumlah Singa
1 / Bujang
2 / Ganda
3 / Tilu
4 / Quad

Jumlah Posisi
2 Posisi
3 Posisi
4 Posisi
5 Posisi
6 Posisi
8 Posisi
10 Posisi
12 Posisi
14 Posisi
15 Posisi
16 Posisi
17 Posisi
20 Posisi

Gaya Gaya
SMD / SMT
Ngaliwatan Hole

Ningkatkeun Angle
Sudut Katuhu
Lempeng


0.8mm Pin Lulugu Spesifikasi:

Bahan: insulator Hi-Temp standar: Nylon 6T, dipeunteun UL94V-0
Warna Insulator: Hideung
Kenalan: Phosphor Perunggu
Plating:
U = Emas liwat nikel underplate
SG = Emas langkung seueur nikel underplate
area kontak, kaléng langkung tambaga underplate dina buntut.
T = Tin leuwih tambaga underplate sakabéh.
Listrik:
Tegangan operasi: 250V AC max.
Rating ayeuna: 1 Amp max
Rintangan kontak: 20 mΩ max. awal
Rintangan insulasi: 5000 MΩ mnt.
Tegangan listrik diéléktrik: 1000V AC salami 1 menit
Mékanis:
Tahan durasi: 500 siklus mnt.
Suhu Suhu: Suhu operasi: -40 ° C nepi ka + 105 ° C
Proses Max temp: 230 ° C kanggo 30 ~ 60 detik (260 ° C salami 10 detik)
Suhu prosés pelenturan: 260 ° C

Bungkusan:
Kantong palastik anti-ESD atanapi tabung

Persetujuan sareng Sertifikasi:
Diakui UL File no. E224053


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan