Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Produk Artikel
Tentang Kami
ANTENK Electronics Co., Ltd (kalayan tanda dagang "Antenk") didirikeun taun 2004. Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun Déwan anu tepat pikeun Déwan, Konéktor Otomotif, Terminal Block Series, Konektor Batré, Konektor Din41612, Jarum baris buleud buleud, liang buleud indung baris, stop kontak IC, Panyekel batré séri, Jalu Pin Headers Series, Series Pin Headers Series, Modular Jack RJ45 Series, D-Subminiature Connectors Series, Box Header Connector, IDC Socket Connector, SCSI Connectors Series, Power Signal Connector, Kawat pikeun Panyambung Déwan, Jack Modular, Blok Terminal, Kawat Harnesses, Majelis Kabel, Konektor I / O. Ngaliwatan 15 taun pamekaran, kami parantos janten pabrik ngarah di Asia. Kami parantos lulus ISO9001: 2008 sareng Sertifikasi ISO1400 ogé. Kaseueuran produk urang parantos disahkeun ku UL, SGS sareng RoHS. Kusabab ngadegna, ANTENK nempel kana prinsip spesialisasi sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur dina harga kalapa, ku nyetak cetakan laju-gancang, cetakan injeksi palastik anu pas sareng perakitan otomatis kalayan dukungan R & D terampil sareng tim manajemén. Pabrik, kalayan pabrik lantai 3000M², ngagaduhan sakitar 250 padamel sareng gaduh 15 sét alat cetak presisi, 9 sét Jepang & Taiwan mesin pukulan kecepatan tinggi, langkung ti 300 sét Rupa-rupa jinis cet plastik sareng langkung ti 100 sét cetakan terminal hardware, 10 sét peralatan uji laboratorium sareng langkung ti 50 sét mesin pikeun perakitan otomatis anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan langkung ti 10 jinis sareng 10.000 bagian konéksi spésipikasi anu sanés, perusahaan ngagaduhan hak gagang impor-ékspor. Sareng dugi ka 70% produk diékspor ka nagara Euro-Amérika. Utamana konsumén: Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens jst perusahaan terkenal.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
ANTENK Electronics Co., Ltd (kalayan tanda dagang "Antenk") didirikeun taun 2004. Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun Déwan anu tepat pikeun Déwan, Konéktor Otomotif, Terminal Block Series, Konektor Batré, Konektor Din41612, Jarum baris buleud buleud, liang buleud indung baris, stop kontak IC, Panyekel batré séri, Jalu Pin Headers Series, Series Pin Headers Series, Modular Jack RJ45 Series, D-Subminiature Connectors Series, Box Header Connector, IDC Socket Connector, SCSI Connectors Series, Power Signal Connector, Kawat pikeun Panyambung Déwan, Jack Modular, Blok Terminal, Kawat Harnesses, Majelis Kabel, Konektor I / O. Ngaliwatan 15 taun pamekaran, kami parantos janten pabrik ngarah di Asia. Kami parantos lulus ISO9001: 2008 sareng Sertifikasi ISO1400 ogé. Kaseueuran produk urang parantos disahkeun ku UL, SGS sareng RoHS. Kusabab ngadegna, ANTENK nempel kana prinsip spesialisasi sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur dina harga kalapa, ku nyetak cetakan laju-gancang, cetakan injeksi palastik anu pas sareng perakitan otomatis kalayan dukungan R & D terampil sareng tim manajemén. Pabrik, kalayan pabrik lantai 3000M², ngagaduhan sakitar 250 padamel sareng gaduh 15 sét alat cetak presisi, 9 sét Jepang & Taiwan mesin pukulan kecepatan tinggi, langkung ti 300 sét Rupa-rupa jinis cet plastik sareng langkung ti 100 sét cetakan terminal hardware, 10 sét peralatan uji laboratorium sareng langkung ti 50 sét mesin pikeun perakitan otomatis anu tiasa nyayogikeun palanggan kalayan langkung ti 10 jinis sareng 10.000 bagian konéksi spésipikasi anu sanés, perusahaan ngagaduhan hak gagang impor-ékspor. Sareng dugi ka 70% produk diékspor ka nagara Euro-Amérika. Utamana konsumén: Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens jst perusahaan terkenal.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan