Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kawat Konektor Dewan Wire
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kawat Konektor Dewan Wire

Kategori produk dari Kawat Konektor Dewan Wire , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Konektor Papan , Panganggo Kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel Pcb Kanggo Konektor Papan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

1.25mm Kawat Kanggo Konektor Papan

Liyane

2.0mm Kawat Konektor Papan

Liyane

2Sambung Wire Kanggo Papan

Liyane

2,54mm Kawat Konektor Papan

Liyane

3.0mm Kabel Kanggo Konektor Papan

Liyane

3.96mm Kabel Konektor Dewan

Liyane

4.2mm Kawat Konektor Papan

Liyane

Kabel Liyane Kanggo Konektor Papan

Liyane

1.50mm Kabel Kanggo Konektor Papan

1.ANTENK Kabel menyang konektor Papan kagum ing macem-macem ukiran lan ukuran sing dienggo kanggo nggunakake ing macem-macem aplikasi. Konektor kasebut nyedhiyakake daya lan sinyal karo macem-macem gaya awak, pilihan mandap, lan garis tengah. Kanggo nemokake kabel menyang pesawat sing dibutuhake, klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki.

2. Produk liyane digunakake ing peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol program, LED, kamera digital, pamuter MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, ceramah walkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapanunggalane


Antenk Wire Kanggo Board Konektor Ranges:

Daya Kabel menyang Papan
Kawat IDC menyang Papan
Ngunci Kawat menyang Papan
Liring Wire menyang Papan
Kabel Denda Apik Kanggo Papan


Kabar kanggo Informasi Konektor Konektor
Katrangan
Konektor kabel menyang papan digunakake kanggo nggandhengake papan sirkuit dicithak (PCB) kanthi nggunakake konektor sing dipasang ing kabel.

Spesifikasi
Spesifikasi kanggo konektor kabel menyang papan kalebu ing ngisor iki.
Sudut lebar kabel - Ana telung gaya sudhut mlebu: vertikal, pojok sisih tengen, lan ngisor.
Ukuran kawat - Ukuran kawat biasane diukur ing dawai kabel Amerika (AWG), minangka standar konduktor kawat non-ferrous. Tembung "gauge" nuduhake diameter kabel. Sing luwih dhuwur nomer ngukur, sing luwih cilik diameter lan lan luwih tipis kabel.
Sirkuit utawa posisi - Kanthi konektor kabel menyang papan, jumlah sirkuit utawa posisi bisa uga kalebu saka 1 nganti 120.
Jarak utawa pusat jarak - Jarak utawa jarak tengah diukur ing diameter (mm) utawa inci.
Gaya kunci Kunci - Ana telung gaya kunci kunci kawin: positip, gesekan, lan gesekan geser.
Ukuran maksimal - Kapasitas mbeta maksimum utawa saiki diukur ing amperes (A) lan kisaran saka 1.0 A nganti 50. A.

Cara Penapisan
Crimp minangka komprési fisik kawat kontak ngubengi konduktor kanggo nggawe sambungan listrik lan mekanik. Irisan konektor pamindhahan (IDC) irisan liwat insulasi kabel kanggo nggawe sambungan. Pilihan kanggo cara mandeg uga kalebu clamp kandhang, skru, tab, lan cangkir sing adol.

Gaya dipasang ing PCB
Kanthi kabel menyang konektor papan, ana papat pilihan kanggo PCB sing dipasang.
Teknologi liwat-bolongan (THT) nempatake komponen ing PCB kanthi nglebokake komponen ndadékaké liwat bolongan ing papan lan banjur adol pimpinan ing papan ing sisih sabalikna.
Teknologi lumahing lumahing (SMT) nambah komponen menyang PCB kanthi komponen sing nyedhiyakake soldering utawa terminal menyang permukaan ndhuwur papan. Komponen SMT nduwe permukaan sing rata sing didol karo pad datar ing sisih PCB. Biasane, pad PCB ditutupi karo formulasi kaya tempel lan fluks.
Papan-gaya lan papan gaya kompresi menyang konektor papan uga umume kasedhiya.Wire menyang Informasi Konektor Dewan

Standar
Konektor kabel-board nggawa persetujuan saka macem-macem organisasi nasional lan internasional. Ing Amérika Lor, asring menehi tandha saka Underwriters Laboratories (UL) lan / utawa Persatuan Standar Kanada (CSA).
Konektor kanggo mlebu papan kanggo pasar Eropa kudu tundhuk karo Watesan Bahan mbebayani (RoHS) lan arahan Elektronik lan Elektronik (WEEE) saka Uni Eropa (EU). Konektor kabel-board sing cocog karo syarat liyane uga kasedhiya.
BS 9526 N0001 - Spesifikasi konektor listrik sambungan pinggiran multi-kontak.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki