Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB > Konektor Vertikal Gunung D-Sub anti banyu
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Vertikal Gunung D-Sub anti banyu

Kategori produk dari Konektor Vertikal Gunung D-Sub anti banyu , kami produsen khusus dari Cina, Kapadhetan standar , Konektor Vertikal Gunung D-Sub anti banyu pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Nyambungake Dens Sub Dens Sub Densitas Waterproof Densitas Tinggi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Vertikal Gunung D-Sub anti banyu Supplier


sistem D-sub anti banyu sing dirating IP67. Konektor panel-mount iki kasedhiya ing cangkir sing adol lan uga sudut sing tepat lan jinis gunung PCB sing vertikal. Kit konektor gunung kasebut kalebu konektor, sing duwe kontak cangkir cangkir. Konektor iki kasedhiya ing posisi 9-, 15-, lan 25 ing kapadhetan standar lan 15-, 26-, lan 44-posisi ing kapadhetan dhuwur. Ngukur kawat sing disaranake kanggo konektor cangkir sing adol yaiku 22 AWG dadi 26 AWG.

D-subs anti-panel anti banyu iki dirancang kanggo aplikasi mburi gunung ing panel sing nganti 2,0 mm kandel. Dheweke dilengkapi rong set jackscrew. Siji set jackscrew dawane 5 mm kanggo kekandelan panel nganti 1,2 mm, lan sing liyane dawane 6 mm kanggo ketebalan panel saka 1,2 mm nganti 2,0 mm.

Kit konektor gunung D-sub dilengkapi karo backshell, segel, jempol, lan konektor cangkir. Dheweke uga gampang diinstal. Cukup kabel liwat garis mburi, mungkasi kabel kasebut menyang kontak cangkir sing adol, lan tanganake kabel nut ing sisih mburi mburi. Lembar mburi bakal nutup segel kabel tartamtu gumantung saka count posisi konektor. Rujuk datasheet kanggo kisaran diameter kabel tartamtu.


Spesifikasi

Rating saiki

D-sub standar: 5 A

Hi-Kapadhetan D-sub: 2 A

Tegangan voltase: ≥ AC 500 V / 1 menit

Rintangan penebat: ≥ 500 MΩ @ DC 500 V

Rintangan kontak: ≤ 20 mΩ


Materi

Kenalan: tembaga wesi, dilapisi emas

Awak panyambung: nilon 9T utawa PBT, UL Diakoni

Kerang: baja, dilapisi nikel


Aplikasi

Camcorder DV

DV VTR

Sistem suntingan linear

Monitor Broadcast

Dek Betacam


Konektor d-sub antien anti banyu kalebu


Konektor konektor anti banyu D-Sub
Bukti banyu D-Sub, Kapadhetan standar, Pria, Gunung Panel
Bukti banyu D-Sub, Kapadhetan standar, Wanita, Gunung Panel
Bukti banyu D-Sub, Kapadhetan standar, Wanita, Gunung PCB
Gelas solder anti banyu, cap lan bentuke kontak D-sub anti banyu
cangkir sing adol, kontak mesin sing kurang D-sub anti banyu

Konektor D-Sub Vertical Mountproof D-Sub:
Daya Sub Combo + Sambung D-Sub Signal, Gunung Menyang, Jenis Plum,

pojok sisih tengen anti-D-sub
IP67 menehi rega anti banyu Kombo D-sub

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki