Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB

Kategori produk dari Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB , kami produsen khusus dari Cina, Konektor D-Sub Waterproof Cup Solder , Nyambung Konektor D-Sub banyu Dpi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor D-Sub anti banyu sing Angle R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Konektor D-Sub Waterproof Cup Solder

Liyane

Konektor Vertikal Gunung D-Sub anti banyu

Liyane

Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67

Liyane

D-Sub Adaptender Gender Changer Backshells & Hoods

Konektor d-sub IP66 / IP67 anti banyu-Dirancang kanggo Kinerja IP

ANTENK wis nggawe konektor d-sub IP66 / IP67 sing anti banyu sing nggunakake teknologi seprotean properti, sing njaga ukuran fisik lan tapak sikil sing padha minangka produk d-sub standar.

Baris antenk konektor d-sub anti banyu anti banyu nggunakake teknologi panyegelan sing inovatif ngilangi kebutuhan kanggo desain ulang ulang lan papan PC nalika ngetrapake upgrade IP67. Konektor iki dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake perlindungan saka semprotan abot utawa kapapar ing proses jangka pendek. Konektor kasedhiya ing jinis gunung sudhut vertikal lan sisih tengen uga cangkir sing adol kanggo aplikasi kabel mount panel. D-Subs standar kasedhiya ing 9 pin, 15 pin, lan 25 posisi pin, lan kapadhetan D-Subs kasedhiya ing 15 pin, 26 pin, lan 44 pin posisi

Aplikasi saka konektor d-sub anti-anti anti banyu :
Tangan komputer, scanner, lan printer sing digunakake ing njobo
Sensor, gauge, lan logger data sing digunakake ing njobo
Peralatan industri lan Kedokteran sing biasane diluncurake
Transmitters lan beacon darurat sing tundhuk pasrah sementara
Sistem pemasangan gas, Listrik, lan Banyu sing wis nampilake elektronik Grid Smart
Peralatan generasi listrik portebel (Gen Sets)
Elektronik prau lan Komersial (Radio, Scanner, Radar, DC Power Port)

IP67 D-SUB | CIRI KONKTOR WATERPROOF & TAMPILAN
Daya Sinyal / Dhuwur ing ukuran standar 6
(Standard: 9 pin, 15 pin, 25 pin | Kapadhetan Tinggi: 15 pin, 26 pin, 44 pin)
Kombo-D / Daya Tinggi ing macem-macem konfigurasi:
(3W3, 5W5, 7W2, 9W4, 11W1, 13W3, 13W6, 17W2, 21W1, 21WA4)
Piala Solder, Pilihan Menegak & Pilihan Gunung Angle Kanan
Contone Machined Machined Kontak
3 Pilihan Daya amp / 5 amp / 20 amp / 40 amp
Penginapan ° C nganti + 105 ° C Range suhu suhu operasi

Range konektor d-sub anti-anti Antenk
cangkir sing adol, prangko & kontak anti banyu D-sub
cangkir sing adol, kontak mesin sing kurang D-sub anti banyu
anti banyu anti banyu D-sub
pojok sisih tengen anti-D-sub
IP67 menehi rega anti banyu Kombo D-sub

Adaptor D-Sub, kopling, lan pemisahan

Antenk nawakake adaptor sudut D-sub sing tepat, pangubah jender D-sub, penyelamat soket D-sub, lan adaptasi D-sub kanggo nyuda lan ngilangi EMI. Pilihan antarmuka kalebu: adaptor DB9, DB15, DB25, DB37, DB50, HD15, HD26, HD44, HD62, lan HD78, lan adaptor HD78.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki