Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor > Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB > Dire S-SUB 21W4 Sold Vertical Mount Solder
Dire S-SUB 21W4 Sold Vertical Mount Solder
  • Dire S-SUB 21W4 Sold Vertical Mount Solder

Dire S-SUB 21W4 Sold Vertical Mount Solder

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: PDP21W4-FXXXX

Interface Type: D-SUB(VGA)

Operating Frequency: Low Frequency

Support Card Number: Other

Material: Steel

Gender: Female

Certification: SGS, CE

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: 2-8

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Wired Broadband Connection

Additional Info

Packaging: tas, kothak plastik

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Ringkesan Antenk PDP21W4-FXXXX D-SUB Wadon 21W4 Konektor Daya 180 ° Liwat Tipe Penjual Lubuk Kanggo Gunung PCB

Kategori: Gabungan (Kombo) Konektor D-sub, Daya Kombo (Saiki Saiki) Konektor D-sub

Keterangan: Kombo D-sub, Lurus / 180 °, Perempuan / Receptacle / Jack / Socket, Power D-sub, 21W4 , Liwat Bolongan, Gunung PCB, Jenis Solder
Moldel PDP21W4-FXXXX yaiku Konektor D-sub- 21 Power -position nawakake bentuk akrab lan fungsi konektor kombinasi D-Subminiature kanthi teknologi kontak sing dhuwur, teknologi kontak sing dhuwur. Konektor nggunakake cangkang ngarep sing padha, cangkang mburi lan fitur pemasangan sing ditemokake ing konektor D-sub standar, tegese bisa ditukar kabeh ing konferensi PCB, panel utawa kabel. Iki ngidini pangguna supaya bisa nganyarke solusi sing luwih dhuwur tanpa desain regane larang. Dulur konektor dulur dirancang kanggo digunakake bebarengan. Pangaturan kontak tambahan direncanakake, kalebu daya kombinasi lan versi sinyal.


Spesifikasi Jinis Penyambung Wanita Paling Tinggi D SUB 21W4 Kanggo Hubungan Papan PCB Lurus

Product Category Combination Layout D Sub Connector
D Sub Shell Size DC
Product Type Combination Layout D Sub Connector
Subcategory D-Sub Connectors
Contact Arrangement DC-21W4
No. of Rows 2
No. of Power Positions 21W4
Mounting Style
Panel
Mounting Angle
Straight
Current Rating 10/20/30/40 A
Gender Female
RoHS
Compliant
Electrical Characteristics
Current Rating:  Signal & Power Contacts 300 VRMS at 50 Hz
Frequency range: 0 -1 GHz
VSWR:  1.4 (+0.04/GHz)
Characteristic Impedance: 50 Ohms
Dielectric Withstanding Voltage   1000V R.M.S. at 50Hz
Insulation Resistance   5000 megaohms at 500 V D.C.
Contact Resistance ≤30 milliohms
Mechanical Characteristics
Mechanical operations : up to 500
Contact Insertion Force 4.5kg Max
Contact Separator Force 0.3kg Min
Environmental Characteristics
Operating Temperature: 67°F (-55°C) to 257°F (+125°C)
                                       with peaks up to 356°F (180°C)
Material:
Contacts Brass
Insulator PBT UL94V-0 Rated, 230°C Process Temp
Shell Steel
Shell Finish Nickel


Aplikasi
Komunikasi & Jaringan, Peripheral Komputer & Komputer, Elektronik Consumer, Audio, Industri

Gambar saka 21W4 Power D-SUB Vertical Mount Campuran Sambung Lurus

PDP21W4-FXXXX POWER D-SUB 21W4 DIP STRAIGHT-FEMALE TYPE-Model KONTEKTOR KOMPUTEN ANTENK ANTENK

Fitur produk Antenk's Power D-Sub nawakake kontak machined (Solid-Pin "kontak, konektor iki nawakake linuwih lan kinerja sing luwih dhuwur kanggo njaluk aplikasi. Konektor d-sub iki kasedhiya ing pilihan kabel & papan gunung uga macem-macem pengaturan kontak.
Konektor Campuran Denthang Antenk Campuran Hubungan Campuran

Konverter papan vertikal Antenk's Power-D Campuran D-sub konektor karo tambaga tembaga mesin, sinyal lampu emas lan kontak listrik kanthi insulator termoplastik sing diisi kaca lan cangkang baja. Kasedhiya ing 13 ukuran ukuran / posisi standar: 3W3 | 3V3 | 5W1 | 5W5 | 7W2 | 8W8 | 9W4 | 11W1 | 13W3 | 13W6 | 17W2 | 21W1 | 21W4
Kasedhiya ing 9, 15, 25 lan 37 ukuran / posisi
Kasedhiya kontak 40A daya, sinyal 5A
Ngidini sinyal, saiki lan voltase dhuwur ing konektor
Kontak wis dimuat menyang insulator
Flammability UL94V-0


Bahan saka Konektor Vertikal Antenk Vertical Kontak Campuran Campuran Campuran
Shell: Waja, Nikel Plated
Insulator: Thermoplastic-Diisi Kaca, UL 94V-O, Ireng
Kenalan Sinyal: Tembaga Tembaga Machined, Lampu Ganti Emas Lengkap
Kenalan Daya: Tembaga Tembaga Machined, Flash Lampu Emas


Cathetan Sambungan Vertical Gunung Antenk Campuran Hubungan Machines Campuran
Panel Cut-Outs
5W1 = Standard 9 Pin Shell
3W3 / 3W3K / 7W2 / 11W1 = Standard 15 Pin Shell
5W5 / 9W4 / 13W3 / 17W2 / 21W1 = Standard 25 Pin Shell
13W6 / 21WA4 = Standard 37 Pin Shell
Pangaturan Hubungan Liyane hubungi Antenk kanggo ngatur.

Kategori Produk : Seri Kombinasi D-sub Konektor > Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki