Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
D SUB 17W2 Penyambung Pria lanang
  • D SUB 17W2 Penyambung Pria lanang

D SUB 17W2 Penyambung Pria lanang

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: PDP17W2-MXXXX

Additional Info

Packaging: tas, kothak plastik

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Ringkesan Antenk PDP17W2-MXXXX D-SUB lanang 17W2 Konektor Daya 180 ° Liwat Tipe Penjual Lubuk Kanggo Gunung PCB

Kategori: Gabungan (Kombo) Konektor D-sub, Daya Kombo (Saiki Saiki) Konektor D-sub

Keterangan: Kombo D-sub, Lurus / 180 °, Pria / Plug, Daya D-sub, 17W2 , Liwat Bolongan, Gunung PCB, Jenis Solder
Moldel PDP17W2-MXXXX minangka Sambungan D-sub Power- 17 sing nawakake bentuk lan fungsi akrab saka konektor D-Subminiature kanthi teknologi kontak kinerja dhuwur, teknologi kontak sing dhuwur. Konektor nggunakake cangkang ngarep sing padha, cangkang mburi lan fitur pemasangan sing ditemokake ing konektor D-sub standar, tegese bisa ditukar kabeh ing konferensi PCB, panel utawa kabel. Iki ngidini pangguna supaya bisa nganyarke solusi sing luwih dhuwur tanpa desain regane larang. Dulur konektor dulur dirancang kanggo digunakake bebarengan. Pangaturan kontak tambahan direncanakake, kalebu daya kombinasi lan versi sinyal.


Spesifikasi Jinis Konektor Pria Paling Tinggi D SUB 17W2 Kanggo Hubungi Papan Papan PCB Gunung Hubungi Lurus

Product Category Combination Layout D Sub Connector
D Sub Shell Size DB
Product Type Combination Layout D Sub Connector
Subcategory D-Sub Connectors
Contact Arrangement DB-17W2
No. of Rows 2
No. of Power Positions 17W2
Mounting Style
Panel
Mounting Angle
Straight
Current Rating 10/20/30/40 A
Gender Male
RoHS
Compliant
Electrical Characteristics
Current Rating:  Signal & Power Contacts 300 VRMS at 50 Hz
Frequency range: 0 -1 GHz
VSWR:  1.4 (+0.04/GHz)
Characteristic Impedance: 50 Ohms
Dielectric Withstanding Voltage   1000V R.M.S. at 50Hz
Insulation Resistance   5000 megaohms at 500 V D.C.
Contact Resistance ≤30 milliohms
Mechanical Characteristics
Mechanical operations : up to 500
Contact Insertion Force 4.5kg Max
Contact Separator Force 0.3kg Min
Environmental Characteristics
Operating Temperature: 67°F (-55°C) to 257°F (+125°C)
                                       with peaks up to 356°F (180°C)
Material:
Contacts Brass
Insulator PBT UL94V-0 Rated, 230°C Process Temp
Shell Steel
Shell Finish Nickel


Aplikasi konektor Papan vertikal Mixed D-sub Konektor
Komunikasi & Jaringan, Peripheral Komputer & Komputer, Elektronik Konsumsi, Audio, Manajemen Tenaga, Industri

Gambar saka 17W2 Power-D vertikal papan-gunung Nyambung D-sub Konektor Tipe Pria

PDP17W2-FXXXX POWER D-SUB 17W2 DIP STRAIGHT-FEMALE TYPE

KONTEKTOR KOMPUTEN ANTENK ANTENK
Fitur produk Antenk's Power D-Sub nawakake kontak machined (Solid-Pin "kontak, konektor iki nawakake linuwih lan kinerja sing luwih dhuwur kanggo njaluk aplikasi. Konektor d-sub iki kasedhiya ing pilihan kabel & papan gunung uga macem-macem pengaturan kontak.
Konektor Campuran Denthang Antenk Campuran Hubungan Campuran

Konverter papan vertikal Antenk's Power-D Campuran D-sub konektor karo tambaga tembaga mesin, sinyal lampu emas lan kontak listrik kanthi insulator termoplastik sing diisi kaca lan cangkang baja. Kasedhiya ing 13 ukuran ukuran / posisi standar: 3W3 | 3V3 | 5W1 | 5W5 | 7W2 | 8W8 | 9W4 | 11W1 | 13W3 | 13W6 | 17W2 | 21W1 | 21W4
Kasedhiya ing 9, 15, 25 lan 37 ukuran / posisi
Kasedhiya kontak 40A daya, sinyal 5A
Ngidini sinyal, saiki lan voltase dhuwur ing konektor
Kontak wis dimuat menyang insulator
Flammability UL94V-0


Bahan saka Konektor Vertikal Antenk Vertical Kontak Campuran Campuran Campuran
Shell: Waja, Nikel Plated
Insulator: Thermoplastic-Diisi Kaca, UL 94V-O, Ireng
Kenalan Sinyal: Tembaga Tembaga Machined, Lampu Ganti Emas Lengkap
Kenalan Daya: Tembaga Tembaga Machined, Flash Lampu Emas


Cathetan Sambungan Vertical Gunung Antenk Campuran Hubungan Machines Campuran
Panel Cut-Outs
5W1 = Standard 9 Pin Shell
3W3 / 3W3K / 7W2 / 11W1 = Standard 15 Pin Shell
5W5 / 9W4 / 13W3 / 17W2 / 21W1 = Standard 25 Pin Shell
13W6 / 21WA4 = Standard 37 Pin Shell
Pangaturan Hubungan Liyane hubungi Antenk kanggo ngatur.

Kategori Produk : Seri Kombinasi D-sub Konektor > Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki