Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor > Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB

Kategori produk dari Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB , kami produsen khusus dari Cina, Daya Densitas Dhuwur D Konektor Hubungan Campuran , Daya Densitas Tinggi Wanita D Nyambung Konektor Campuran pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Nyambung Konektor Dagang Sawah Dering Sumbangan Pria R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung Konektor Donga Serten D-SUB Supplier

ANTENK ngluncurake konektor papan vertikal seri Power Power-D & Combo-D D-SUB sing nggawe kontak mesin sing digawe.
Hubungan kontak d-sub combo-D campuran ANTENK sing dirancang kanggo dirancang kanggo aplikasi sing rapi / teguh ing ngendi kekuwatan lan sinyal dibutuhake saka sesambungan siji. Nampilake kontak machined [Solid-Pin ", konektor iki nawakake kinerja linuwih sing dhuwur kanggo aplikasi desain sing paling tantangan.

Papan vertikal soyo konektor Power-D & Combo-D D-SUB aplikasi kontak mesin
Kombo vertikal ANTENK vertikal d-sub, macem-macem produk konektor kontak campuran cocog kanggo macem-macem aplikasi industri sing dirating IP lan ora dirating. Kasedhiya produk standar standar kombo sub-kalebu kalebu 13 konfigurasi kontak (katon ing ngisor) kanggo direkayasa kanggo lingkungan konektor listrik lan coaxial kayata stasiun satelit & cuaca, panrima GPS, transceiver lan aplikasi teknologi radio. Hubungi kita langsung kanggo proyek konektor d-sub kombo khusus khusus sing ora kadhaptar ing produk produk standar ing ndhuwur.


Fitur Kontak Machining Konektor Duksi S-SUB
Kasedhiya ing 12 ukuran standar / posisi standar industri.
Hubungi Antenk kanggo ukuran liyane / konfigurasi kontak.
Kasedhiya ing 10/20/30/40 kontak daya amp, sinyal 5 amp
Ngidini sinyal, saiki dhuwur & voltase dhuwur ing siji konektor.
Kontak wis dimuat menyang insulator.

Bahan saka Sambungan Mesin Konektor Duksi D-SUB
Shell: Waja, Nikel Plated
Insulator: Thermoplastic-Diisi Kaca, UL 94V-O, Ireng
Kenalan Sinyal: Tembaga Tembaga Machined, Lampu Ganti Emas Lengkap
Kenalan Daya: Tembaga Tembaga Machined, Flash Lampu Emas

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki