Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur > Nyambung Konektor D-Sub Vertikal
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung Konektor D-Sub Vertikal

Kategori produk dari Nyambung Konektor D-Sub Vertikal , kami produsen khusus dari Cina, kabel Lebokake konektor Papan dering sub vertikal , profil dhuwur papan vertikal konektor d-sub konektor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir profil vertikal profil low konektor d-sub konektor R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung Konektor D-Sub Vertikal Supplier

Seri Antenk Standard D-Sub kalebu:
Konektor Sambungan D-Sub Lurus standar
Hubungan Machines Dhuwur Dhuwur standar
Konektor Wadhah Kabel D-Sub standar Kontak
Konektor Machines D-Sub Lurus standar
Sambung Dip Standard D-Sub Konektor Machining Lurus
Konfigurasi Densit Vertikal Dhasar Dhasar standar standar D-Sub
Konektor Densitas Pencet Standard D-Sub

Pilihan Konektor D-Sub Vertikal Antenk
Cacahe Lembu
Ukuran kerang
Gaya Dipasang
Paket
Gender
Shell

Fitur Konektor Standar D-Sub Vertikal D-Sub Antenk
Kasedhiya ing 5 ukuran industri / posisi
Kapadhetan standar (9 pin, 15 pin, 25 pin, 37 pin, 50 pin).
Hubungan prangko lan kinerja sing murah, ora dicabut.
Nihan cangkang nikel duwe indeks kanggo nyedhiyakake grounding lan penylametan tambahan.
Hardware opsional dipasangake d-sub kasedhiya.

Bahan Konektor Standar D-Sub Vertikal D-Sub Antenk
Shell: Baja, dilapisi nikel
Insulator: termoblastik sing kapenuhan kaca. UL menehi rating 94V-O
(260 ° C proses temp)
Kontak cap:
Pitik lanang - Kuningan | Wadhah wanita - tembaga Phosphor
Plating: Lampu kilat emas ing kabeh kontak
(kontak pabrik kanggo pilihan plating liyane)

Seri D-Sub Densitif Dhuwur Antenk Kalebu:
Dip Ikon Panyambung Densitas Dhuwur D-Sub Paling Dhaptar
Konektor Dagang Dpi Sub Densitif Dhuwur
Dhuwur profil Densitas Dhuwur D-Sub Vertical Kontak sing Diketik
Hubungan Mesin Dhuwur Dhuwur Dhuwur D-Sub Vertikal
Dhuwur Dhuwur Dhuwur Dèwi Dhuwur Dhuwur Menehi Kontak

Fitur Konektor Densit Vertikal D-Sub Vertical Antenk sing dhuwur
D-subs Dhuwur Dhuwur kasedhiya ing Standard Kapadhetan: (15 pin, 26 pin)
Kontak cap kanggo biaya murah.
Kasedhiya ing reseptor (wanita).
Nihan logam nyedhiyakake tameng EMI / RFI.
Desain profil dhuwur ngidini manggonake komponen liyane ing PCB.
Kasedhiya macem-macem opsi hardware.

Bahan konektor Sambungan Densit Vertikal D-Sub Vertical Antenk
Shell: Baja, dilapisi nikel
Insulator: poliester termoplastik, tahan kimia, UL 94V-O U ireng (230 ° C proses temp)
Kenalan: Pin wanita - tembaga Phosphor
Plating: Lampu kilat emas liwat nikel (area kawin) | Timah nikel (buntut sing adol)


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki