Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sambung USB USB

Kategori produk dari Sambung USB USB , kami produsen khusus dari Cina, Sambungan USB A-Type , Sambungan USB B-Type pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Tipe USB C R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Antar USB Mini & Micro

Liyane

USB Rugged standar 2.0

Liyane

Bagean Antarmuka USB 3.0

Liyane

Interval USB 3.1

Liyane

USB anti banyu

Pilihan lengkap konektor USB kasedhiya kanthi macem-macem kombinasi faktor wujud, antarmuka lan versi, konfigurasi vertikal lan horisontal, uga pilihan pangisi daya Tipe USB C sing anyar. Kemungkinan Antenk duwe konektor USB sing tepat kanggo sampeyan.

USB (Universal Serial Bus) wiwitane dikembangake lan dikenalake ing taun 1996 minangka cara kanggo komunikasi ing antarane komputer lan piranti peripheral kanthi ngganti macem-macem jinis port serial lan paralel.
Konektor USB wis dadi cara sambungan standar kanggo piranti kayata tikus, keyboard, bantalan game & bunga api, scanner, kamera digital, mesin cetak lan hard drive eksternal.
Sanajan dirancang kanggo komputer pribadi USB wis umum ing piranti liyane kayata ponsel, PDA, konsol game video, adaptor daya AC, tongkat memori lan dongeng internet seluler.

Tipe Penyambung USB
USB Tipe A
Uga dikenal minangka USB konektor A standar, konektor USB A utamane digunakake ing pengontrol host ing komputer lan hub. Soket USB-A dirancang kanggo nyedhiyakake sambungan "hilir" sing dimaksudake kanggo pengontrol lan hub host, arang ditindakake minangka konektor "hulu" ing piranti peripheral. Iki amarga host USB bakal nyedhiyakake kekuwatan 5V DC ing pin VBUS. Kayane penting kanggo eling nalika tuku kabel USB luwih aman kanggo mesthekake paling ora salah sawijining plugs yaiku USB A.
Sanajan ora umum, kabel USB A lanang menyang A lanang digunakake dening sawetara pelaksana kanggo nggawe sambungan antarane loro port A port wanita. Coba dingerteni manawa kabel AA khas ora ana hubungane antara rong komputer host utawa komputer kanggo hub.

Produk sing gegandhengan:
USB 2.0 A menyang Kabel Wanita
USB 2.0 A Kanggo Kabel B
USB 2.0 A menyang Mini B Kabel
USB 2.0 A Kanggo Kabel Micro B
USB 2.0 A menyang kabel Angle
USB 2.0 A nganti B Kabel Angle
USB 2.0 A menyang Mini B Angle Cables
USB 2.0 A menyang Kabel Sudut Micro B
USB 2.0 A nganti B Kabel Ngunci B
USB 2.0 A menyang Mini B Angle Cables
USB 2.0 Wanita kanggo Kabel
USB 2.0 Kabel Perumahan Wanita Kanggo Krim
USB 2.0 A nganti B Kabel Fleksibel Dhuwur
USB 2.0 A menyang Kabel kabel


USB Tipe B
Uga dikenal minangka konektor standar B USB, konektor gaya B dirancang kanggo periferal USB, kayata printer, port hulu ing hub, utawa piranti peripheral sing luwih gedhe. Alesan utama pangembangan konektor USB B yaiku ngidini sambungan piranti periferal tanpa mbukak risiko nyambungake loro komputer host menyang siji liyane. Konektor Tipe USB B isih digunakake saiki, sanajan alon-alon diluncurake kanggo milih jinis konektor usb sing luwih olahan.

Produk sing gegandhengan:
USB 2.0 A Kanggo Kabel B
USB 2.0 A nganti B Kabel Angle
USB 2.0 A nganti B Kabel Ngunci B
USB 2.0 A menyang Mini B Angle Cables
USB 2.0 B Wanita kanggo B
USB 2.0 B Wanita kanggo Kabel 5 Pin

USB Tipe C
Konektor USB-C utawa USB Type-C minangka antarmuka USB paling anyar sing teka ing pasar bebarengan karo standar USB 3.1 anyar. Beda karo konektor Tipe USB lan jinis B, konektor USB C bisa digunakake ing loro port lan piranti pengontrol host sing nggunakake soket hulu. Ing sawetara taun kepungkur, sawetara laptop lan ponsel wis ditampilake ing pasar kanthi konektor USB gaya C.
Konektor USB Type C kompatibel karo sinyal USB 2.0, 3.0, 3.1 Gen 1 lan Gen 2. Kabel USB lengkap 3.1 Gen 2 C menyang C bisa ngirim data kanthi maksimal 10 Gbps kanthi pangiriman daya sing maksimal nganti 20V, 5A (100W) lan ndhukung mode Alternatif DisplayPort lan HDMI kanggo mindhah video lan sinyal audio.

Produk sing gegandhengan:
USB-C menyang Kabel USB-C
USB 3.0 menyang Kabel USB-C

USB Mini B
Padha karo konektor Tipe USB B, soket USB mini B digunakake ing piranti peripheral USB, nanging ing faktor wangun sing luwih cilik. Plug mini B kanthi standar duwe 5 pin, kalebu pin ID ekstra kanggo ndhukung USB On-The-Go (OTG), sing ngidini piranti seluler lan peripheral liyane dadi host USB.

Kaping pisanan, plug iki dirancang kanggo model smartphone sing luwih dhisik, nanging amarga smartphone wis luwih kompak lan kanthi profil profil sing ramping, Mini USB plug wis diganti karo USB mikro. Saiki, Mini-B dirancang kanggo sawetara kamera digital, dene siri plug plug mini wis dadi luwih konektivasi warisan amarga ora entuk sertifikat produk anyar.

Produk sing gegandhengan:
USB 2.0 A menyang Mini B Kabel
USB 2.0 Mini A menyang Mini B Kabel
USB 2.0 Mini B menyang Mini B Kabel
USB 2.0 Mini B nganti Kabel Wanita Mini B
USB 2.0 Mini A menyang Mini B Angle Cables
USB 2.0 A menyang Mini B Ngunci Kabel
USB 2.0 A menyang Mini B High Flex Kabel
USB 2.0 Mini B nganti Mini B High Flex Kabel

USB Micro B
Konektor micro USB B kanthi dhasar mini USB disk sing ngidini piranti seluler luwih ramping nalika isih njaga kemampuan kanggo nyambung menyang komputer lan hub liyane.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki