Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kabel Majelis External > Kabel USB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kabel USB

Kategori produk dari Kabel USB , kami produsen khusus dari Cina, Kabel USB , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kabel USB Supplier

Kabel USB: 1.Type A: meh saben kabel USB duwe antarmuka persegi duwur sing standar ing siji mburi. Umume komputer duwe port usb-port kanggo nyambung mung siji port USB.

2.Type-B: meh konektor kothak kanggo printer lan piranti liyane sing kasambung karo komputer. Ora umum saiki amarga umume piranti wis dipindhah menyang sambungan cilik.

3.Mini USB: jinis konektor sing luwih cilik sing standar kanggo piranti seluler sadurunge USB micro. Ora umum saiki, nanging sampeyan bakal bisa ndeleng ing sawetara kamera, pengontrol PlayStation 3, pamuter MP3, lsp.

4.Micro USB: standar saiki kanggo piranti seluler lan portebel, malah luwih cilik tinimbang Mini USB. Sanajan sampeyan isih bisa nemokake USB mikro ing smartphone, tablet, bungkus baterei USB lan pengontrol game, nanging sawetara wis ngowahi usb-c

5.Type-C: standar USB paling anyar, yaiku kabel sing bisa dibalik, janji luwih cepet transmisi lan daya sing luwih dhuwur tinimbang jinis USB sadurunge. Uga bisa nganggep macem-macem fungsi.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki