Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB > Interval USB 3.1
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Interval USB 3.1

Kategori produk dari Interval USB 3.1 , kami produsen khusus dari Cina, USB 3.1 C SMT FINISHED , DIP USB3.1 Plug pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Sambungan USB vertikal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Interval USB 3.1 Supplier

Tekanan: Amarga kekacauan pasar lan ngapusi para penjual sing ala, umume wong ora ngerti USB 3.0 lan USB 3.1. USB 3.1 Gen1 yaiku USB 3.0. Lan USB 3.1 Gen2 yaiku USB 3.1 nyata. Bandwidth transmisi maksimal USB 2.0 yaiku 480 Mbps (yaiku 60MB / s), USB 3.0 (yaiku USB 3.1 Gen1) yaiku 5.0 Gbps (500MB / s), lan USB 3.1 Gen 2 ana 10,0 Gbps (sanajan tarif teori antarmuka nominal; USB 3.1 ana 10Gbps), nanging isih bisa nahan bandwidth kanggo ndhukung fungsi liya, saengga bisa tampil kanthi apik. Jalur bandwidth sing efektif yaiku udakara 7,2 Gbps. USB 2.0 minangka antarmuka papat pin, lan USB 3.0 lan USB 3.1 minangka antarmuka sangang.
USB 3.1 minangka spesifikasi USB paling anyar, sing diwiwiti dening perusahaan gedhe kayata Intel. Dibandhingake karo teknologi USB sing ana, teknologi USB anyar nggunakake sistem enkoding data sing luwih efisien lan menehi luwih saka kaping pindho throughput data efektif (USB IF Association). Iki cocog mudhun kanthi konektor lan kabel USB sing ana.
USB 3.1 kompatibel karo tumpukan piranti lunak USB 3.0 sing ana
USB3.1 LOGO
USB3.1 LOGO
Protokol, hub 5Gbps lan piranti, produk USB 2.0.
Intel, sing duwe teknologi Thunderbolt, uga nampa pambentukan standar USB 3.1. USB 3.1 ngemot meh kabeh fitur USB 3.0 [2]. USB 3.1, minangka spesifikasi transmisi USB sabanjure, umume diarani "SuperSpeed ​​+", sing bakal ngganti USB 3.0 ing ngarep. [3]
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki