Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Serangan Blok Terminal
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Serangan Blok Terminal

Kategori produk dari Serangan Blok Terminal , kami produsen khusus dari Cina, Serangan Blok Terminal , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Bagean Terminal Blok Terminal PCB

Liyane

Plug-in Terminal Blok

Liyane

Bagean Terminal Blok Terminal Spring PCB

Liyane

Blok Terminal Blok

Liyane

Pakan Liwat Terminal Blok Terminal

1 Blok Terminal Skru PCB? 2 Blok Terminal Plug? 3 Blok Terminal Spring PCB 4 Blok Terminal Barrier 5 Feed Liwat Blok Terminal.

Blok terminal kalebu blok terminal tetep (sawise diarani soket) lan blok terminal gratis (sing diarani Plug). Soket kasebut dipasang ing bagean listrik liwat piring (bunder) alun-alun (cara welding uga diadopsi kanggo sawetara), plug kasebut umume nyambung karo kabel, lan plug lan soket disambungake kanthi nyambungake kacang.
Blok terminal kasusun saka telung unit dhasar: cangkang, insulator lan awak kontak.
Ngomong kanthi tegas, blok terminal nuduhake piranti sing padhet sing dumadi saka pangkalan insulasi lan luwih saka siji bagean sing urip. Saben anggota konduktivitas bisa digunakake minangka titik sambungan kanggo nyambungake loro utawa luwih konduktor (kabel), lan uga minangka alat kanggo nyambungake utawa ora nyambungake dirijen (kabel). Ing pangertosan literal, blok terminal bisa dianggep minangka platform kabel sing nyedhiyakake sambungan terminal utawa kabel. Blok terminal bisa dadi jinis kombinasi utawa desain sepisan. Blok terminal gabungan dibandhingke kanthi cara sing padha karo kombinasi blok, lan ujung loro ditambahake karo sisih sampul lan dikunci lan tetep nganggo ngawut-awut. Minangka kanggo terminal siji blok, proses kombinasi sing kasebut ing ndhuwur ora perlu, lan bisa digunakake dhewe.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki