Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB > USB Rugged standar 2.0
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

USB Rugged standar 2.0

Kategori produk dari USB Rugged standar 2.0 , kami produsen khusus dari Cina, UAFR32-USB A Type Receptacle , UAFR32-USB DIP Short Body 1leg pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Badan Langsing DIP Kanan R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China USB Rugged standar 2.0 Supplier

USB2.0 duwe USB A USB B
USB A duwe SMP plug-in pin SMT, plug-in 90 derajat wanita, plug-in 180 derajat, plug plug in omah SMT, plug 90 in lanang, ikatan kabel deraja 180 derajat.

USB B cangkang plug-in Pin SMT, plug-in 90 derajat wanita, plug-in 180 derajat, plug-in lanang 180 derajat,

Usb2.0 minangka teknologi antarmuka anyar sing digunakake ing lapangan komputer. Antarmuka USB duwe kecepatan transfer sing luwih cepet, ganti panas, lan konektivitas menyang macem-macem piranti. Wis digunakake ing macem-macem piranti eksternal.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki