Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur > Konektor D-Sub I / O
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor D-Sub I / O

Kategori produk dari Konektor D-Sub I / O , kami produsen khusus dari Cina, Port Dual (Dibandhingke) D Sub , Konektor Dibandhingke D Sub I / O pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor D-Sub Dual-Port dibandhingke R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor D-Sub I / O Supplier

Katrangan Konektor D-Sub I / O Konektor
Konektor Antenk dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake port konektor pirang-pirang papan PCB sing winates
Tapak sikil D-sub porting Antenk sing kasedhiya ing papat ukuran industri, telung pilihan konektor, lan nem konfigurasi hardware kanggo salah sawijining konten D-sub sing paling gedhe ing pasar ing variasi standar lan kapadhetan dhuwur.

Konektor D-sub I / O dibandhingke dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake macem-macem port konektor kanthi ruang PCB sing winates. Rong konektor D-sub pojok sisih tengen dipasang ing ndhuwur liyane, nggawe konektor konektor dual-port kanthi sikil sikil sing kondensasi.

Fitur Konektor D-Sub I / O Dibandhingke
Kasedhiya ing papat ukuran standar industri:
Kapadhetan standar: 9, 15, 25, 37
Kasedhiya ing telung opsi konektor: 0.625 ", 0.750", 0.900
Kasedhiya ing enem konfigurasi hardware
Thermoplastic suhu suhu UL94 V-0 (260 ° C proses temp)
Hubungan prangko kinerja dhuwur

Aplikasi saka Stacked D-Sub I / O konektor
Komunikasi
Instrumentasi
Medis
Komputer / periferal
Industri komersial
Tes lab
Industri game

Kisaran Konektor D-Sub I / O Dibandhingke

Nyambung D lanang sing Nyambung

Nyambung D Wanita
Densitas standar Dibandhingke D sub Konektor
Densitas Dhuwur D dibandhingke
Konektor D-Sub Dual-Port dibandhingke

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki