Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB > Konektor D-Sub Waterproof Cup Solder
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor D-Sub Waterproof Cup Solder

Kategori produk dari Konektor D-Sub Waterproof Cup Solder , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Piala D anti Sub Waterproof D-Sub Keteg & Hubungi Formulir , Sambungan Mesin Panyambung D-Sub Waterproof D-Sub pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Penyambung Panel Panel D-Sub Dinding Waterproof R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor D-Sub Waterproof Cup Solder Supplier

Konektor D-sub Cup Solder , uga dikenal minangka konektor S-Cup Cup, biasane ngemot tata letak pin saka 9 pin, 15 pin, 25 pin, 37 pin & 50 pin sing dipasang kanthi nambah ukuran cangkang. Kasedhiya ing macem-macem jinis (plug) lan wadon (soket) kanthi kontak / pin lengganan lanang (rating saiki 5A) jarak saben 2.76mm ing baris horisontal lan jarak larik kanthi vertikal ing 2.84mm, setengah adoh jarak antara pin saka larik sing wis ana.


IP66 IP67 Konektor Water-D-Sub Panel anti banyu sing Nyambung
Lingkungan ruangan njero ruangan utawa njero ruangan bisa ngrusak peralatan elektronik. Konektor D-sub standar ora kanggo nyegah rereged kayata banyu lan bledug. Konektor tuwung sing ora tahan banyu iki kasedhiya ing gendero lanang utawa wadon lan ukuran DB9, DB15, DB25, lan HD15. Dheweke bakal nampung kabel antara 30 - 20 AWG. Konstruksi nduwe kontak tembaga sing dilapisi emas, cangkang baja dilapisi nikel, lan cincin insulasi silikon. Kekandelan panel sing disaranake maksimal yaiku 0,078 ".

Antenk nawakake macem-macem kapadhetan standar anti banyu lan kapadhetan gedhe lan konektor D-Sub kanthi dhuwur kapasitas wadon lan cap Kontak kanthi cap lan dibentuk Kontak ing kabel kabel sing digunakake ing macem-macem aplikasi sing dituntut.


Kenalan SENSOROR CUP D-SUB Antenk kontak

CIRI

Sempa tuwung d-subs kasedhiya ing ukuran / posisi industri

Seri ekonomi murah seri.

Nihan cangkang nikel duwe indeks kanggo nyedhiyakake grounding lan penylametan tambahan.

Hubungan prangko lan kinerja sing murah, ora dicabut.

Pilihan dipasang ing hardware.


Kenalan SENSOROR CUP D-SUB Antenk kontak

MATERI

Shell: baja, Timah utawa Nikel Plated

Insulator: termoblastik sing kapenuhan kaca. UL menehi rating 94V-O

(230 proses C proses temp)

Kenalan prangko : PIN lanang - Kuningan | Wadhah wanita - tembaga Phosphor

Plating: Lampu kilat emas ing kabeh kontak (hubungi kita kanggo opsi plating liyane)



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki