Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur > Nyambung Konektor D-Sub Piala
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung Konektor D-Sub Piala

Kategori produk dari Nyambung Konektor D-Sub Piala , kami produsen khusus dari Cina, 9 pin , 15 pin pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 25 pin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung Konektor D-Sub Piala Supplier

Solusi Konektor Antenk D-Sub, D-Shaped nawakake akeh konektor konektor D-Sub sing luwih dhuwur.

Baris produk D-Sub Antenk dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake sistem konektor I / O sing rapi lan macem-macem gaya lan pilihan. Kabeh digunakake ing macem-macem industri kalebu pasar komputer, industri, medis, lan militer.


Nyambungake Antenk High-Kapadhetan D-Sub
Kasedhiya pilihan pemasangan kabel kalebu piala & cangkir sing adol, lan pilihan papan papan kalebu Dip Solder, Wire Wrap, High Profile, Right Angle, & Surface Mount (SMT). Penawaran produk Den Sub High-Density D-Sub sing lengkap kasedhiya ing pilihan kontak sing dicap & dibentuk lan machined.
Konektor D-Sub Kapadhetan dhuwur, kanggo aplikasi ing endi kapabilitas kontak sing paling apik dibutuhake. Amarga kerentanan [dhuwur "saka kontak 15, 26, 44, 62 lan 78, seri iki cocog kanggo aplikasi sing paling modern. Badan penebat, monoblock, tundhuk karo standar UL94 V-0. Kontak bakal machined. lan kasedhiya ing sawetara kelas kualitas.


Konektor Sambung Antenk Tipe D-Sub

Kasedhiya versi standar lan dhuwur Kapadhetan

Digandhengake karo kontak mesin sing dicap & dibentuk utawa ngawut-awut.

Mungkasi kontak standar aken nganti 20 standar standar AWG

Kasedhiya karo insulators putih (nilon) utawa ireng (PBT). Plating cangkang standar yaiku timah


Sambungan mesin kontaner antenk D-Sub sing digawe miturut standar MIL-C-24308 lan DIN 41652. Konektor standar saka Antenk kasedhiya ing kabeh versi lan ukuran sing dingerteni. Iki kasedhiya ing macem-macem versi kanthi pirang-pirang Majelis. Badan insulasi, monoblock, cocog karo standar UL94 V-0. Kontak wis digawe mesin lan kasedhiya ing sawetara kelas sing berkualitas.


Fitur kontak Machines Dolder Sub Antenk's Standard Machined

Solder cup d-sub kasedhiya ing 5 ukuran / posisi industri

Kapadhetan standar (9 pin, 15 pin, 25 pin, 37 pin, 50 pin)

Nihan timah duwe indents kanggo nyedhiyakake grounding lan penylametan tambahan.

Hubungan mesin meneng nawakake linuwih. Hubungan sing ora bisa dicopot.

Pilihan dipasang ing hardware.


Bahan Antenk   Hubungan Konverter Cup Standard D-Sub Mesin kontak

Shell: Baja, dilapisi timah

Insulator: termoblastik sing kapenuhan kaca. UL menehi rating 94V-O

(260 ° C proses temp)

Kontak Machined:

Pitik lanang - Kuningan | Pin wanita - Kuningan

Plating: Lampu kilat emas ing kabeh kontak

Hubungi kita kanggo opsi plating liyane


Fitur Kontak Machines Density High D-Sub Machined Kontak

Solder cup d-subs ing 4 ukuran industri / posisi

Kapadhetan Tinggi (15 pin, 26 pin, 44 pin, 62 pin).

Kira-kira 65% Kapadhetan luwih dhuwur banjur konektor d-sub standar.

Hubungan mesin sing meneng nggawa bisa dipercaya.

Shell Logam nyedhiyakake tameng EMI / RFI. Kasedhiya ing 3 pilihan klinis-nut.

Nihan pluru duwe indents kanggo nyedhiyakake grounding & penylametan tambahan.

Konektor bakal pas karo backshell standar D-sub standar.

Kontak bakal nampa (28 - 24) kawat ukur.


Bahan saka Kontrol Machining Densitas Tinggi D-Sub Machined

Shell: Waja, Nikel Plated

Insulator: Kaca-kapenuhan, Thermoplastic PBT. UL menehi rating 94V-O

(230 proses C proses temp)

Kontak Machined: Kuningan, Plated Gold Flash (hubungi kita kanggo opsi plating liyane)



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki