Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor > Nyambung Konektor Piala D-Sub
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung Konektor Piala D-Sub

Kategori produk dari Nyambung Konektor Piala D-Sub , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Combo Power D-sub , Nyambung konter pipa Power D pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Jual konektor Tipe D Sub Connector sing dhuwur R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung Konektor Piala D-Sub Supplier

ANTENK minangka pimpinan desain, produsen ing saindenging jagad, lan pemasaran miniatur Solder Cup Power D-Sub, D-Sub sing dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake sistem konektor I / O sing rapuh / kuat. Sistem Antenk POWER-D & Combo-D jinis adol kontak d-sub konkrit dirancang kanggo aplikasi sing rapi / mantep ing endi daya lan sinyal dibutuhake saka sesambungan siji. Nampilake kontak machined [Solid-Pin ", konektor iki nawakake kinerja linuwih sing dhuwur. Produk iki digunakake ing meh kabeh pasar aplikasi, saka kontrol lan ngukur menyang telekomunikasi lan aplikasi komputer. Amarga kombinasi saka macem-macem jinis kontak, ana kemungkinan nyimpen ruang instalasi lan biaya ing area antarmuka. Konektor cangkir konten Antenk Power D duwe cangkang logam ing versi plug lan soket uga kontak prangko karo timah / timah ing area cangkir sing adol.

ANTENK POWER SOLDER CUP D-SUB CONNECTOR
Pilih saka sawetara kabel premium puter koncit d-sub premium sing luwih dhuwur ing posisi standar & pin kanthi kapadhetan kanthi kontak cap utawa mesin.

ANTENK SOLDER CUP D-SUB MIXED KONTAK | fitur machined
Konektor Hubungan Campuran D-Sub ing 12 konfigurasi kontak standar industri: 3W3 | 3W3K | 5W1 | 5W5 | 7W2 | 8W8 | 9W4 | 11W1 | 13W3 | 13W6 | 17W2 | 21W1 | 21WA4
Kasedhiya nganggo kontak 20 utawa 40 amp, sinyal 5 amp.
Ngidini sinyal, saiki dhuwur & voltase dhuwur ing siji konektor.
Kontak wis dimuat menyang insulator.

ANTENK SOLDER CUP D-SUB MIXED MATERI KONSEP
Shell: Baja, dilapisi nikel
Insulator: Thermoplastic-Diisi Kaca, UL 94V-O, Ireng
Hubungan Tandha Campuran D-Sub: Tembaga Tembaga Machined, Flash Emas Lengkap
Kontak D-Sub Campuran Daya: Tembaga Machined Machined, Flash Emas Lengkap
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki