Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur > Konektor Slim D-Sub
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Slim D-Sub

Kategori produk dari Konektor Slim D-Sub , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Slim D SUB , Penyambung Dens Sub Densitas Dhuwur Slim pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Jual jinis Penyambung D-Sub Slim R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Slim D-Sub Supplier

Katrangan Konektor S -D S Sub Antenk

Sambungan D-Sub Langsing minangka Panyambung D-sub Socket Simpen ruang kanthi ambane 8.54mm. Ambane 8.54mm sing ramping nyuda papan pemasangan papan kanthi 33% dibandhingake karo model standar. The Slim Profile D-Sub Connectoroffering kalebu soket D-sub kanthi sembilan terminal sudhut amba DIP lan ketebalan papan sing dipasang yaiku 1,6 mm utawa 1.0 mm (saka bedane ing struktur pin kunci). Patut RoHS, Slim D-Sub Konektor nawakake aren dirating 3A, voltase dirating 300VAC, lan daya tahan sisipan 100 kaping ing sawetara suhu operasi ing -25º kanggo 105ºC.


Fitur saka Sambung D-Sub Penyambung Slim Antenk

Wilayah pipa papan dikurangi ing 33% (dibandhingake karo model standar) kanthi ambane 8,4mm

Soket D-sub kanthi sangang terminal sudut tengen DIP

Ningkatake kekandelan papan saka 1,6mm utawa 1.0mm (saka bedane ing struktur pin kunci)

RoHS tundhuk


Aplikasi saka Ster D-Sub Penyambung Antenk

Otomasi Pabrik

Alat Mesin

Peralatan AlatMedikal Daya

Tes & Pangukuran

Sistem Pabrik LSI / FPD

Alat Pangiriman Informasi

Alat Keamanan

Alat industri

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki